annelik_4 Kızlar 29+4 haftalık hamileyim iki gündür geceleri çok fena kaşıntılar oluyo bende sabaha kadar uyutmuyor belim, karnım,kolum ve bacaklarımı kasımaktan bıktım artık var mı bunun bir çözümü ya da ne zaman kadar devam ediyor☹️
Yasminnnnn annelik_4 Vücudunu nemlendirebilirsin ama tavsiyem karaciğer enzimlerinede baktır ilk hamilelegimde bende de aynı durum olmuştu normaldir dedim megersem karaciğer enzimlerim yükselmiş ondan kasintim olmuş
Kelebekmisaliihayat annelik_4 32.haftadayim, benim de öyle her yerim kaşınıyor özellikle bel ve sırt çevresi
bi-seyma annelik_4 benimde öyleydi doktoruma söyledim karaciğer enzimlerime bakıldı yüksek çıktı ondan dolayı oluyormuş sende baktır bence
annelik_4 Dnmzzeda çatlakların olduğu yerlerde kaşıntı oluyor canim çatlaklardan zaten ne yapcgimi bilmiorum kremde sürüyorum ama hiç etkisi yok😑
Ndevpelin annelik_4 bol su içip Hindistan cevizi yağı sürebilirsin canım vücudunu nemli tutman gerekiyor
Dnmzzeda annelik_4 Çok çok su iç birde ben acıbadem sütü almıştım gratisten bebak marka onu kullanıyorum memnunum birşey olmadı çok şükür
Ayseclik Bu kaşıntıyı nerdeyse bütün hamilelerde duymaya başladım bende de var gitmedigim doktor kalmadı el bileklerim yara oldu kasimaktan karnımın alt kısımları yanları özellikle bileklerim koltuk altlarına doğru ayak bileklerim genelde akşamları ve sabahları kaşınıyor kolestazmi diye safra testi bile yaptrdm çıkmadi çok şükür uyuz olsa kabarmalar su toplamalar olurdu diyor doktor farklı birşey de yemiyorum aslnda alerji desem bilemedim bende sasrdm kaldm gerçekten
EceSB bi-seyma ne yapıldı enzimleriniz yüksek çıkınca. Salı günü gideceğim doktora hafif hafif başlamıştı normal sanmıştım. Şuan aşırı başladı napsam bilemedim.
Gizemd-01 annelik_4 bugün cildiye gittim uyuz muyum yoksa diye ama doktor hayır dedi. Yüksek ihtimal alerji ama gebelikten dolayı tedavi uygulayamam dedi. Nemlendirici krem ve bitane daha krem yazdı. Yünlü kıyafetler giyme dedi .
Haticeburak06 annelik_4 bendede var aynı sorun canım 26 gibi başladı şmdi 30+4üm bu gece uyuyamadım ya ne yapsak bilemedm Cildiyeye randevu aldım Doktor gebelik kolestazından şüphelendi ama çıkmadı
annelik_4 Haticeburak06 bugün onun için doktora gittim derin açıldığı için oluyor normal çekeceksin dedi bir kaç gün önce tahlil yaptırmıştım zaten temiz çıkmıştı
Haticeburak06 annelik_4 evet nemlendir bol bol bide çok duşa girmemek lazımmış yeni öğrendim Ben hergün neredeyse duş alıyorum iyi değilmiş Cildin biraz yağlı kalması gerekiyormuş
bi-seyma Test sonuçlarını bekliyoduk 4 gün sonra dedi doktor ki 3 gün sonrası bebişim doğdu test sonuçlarını alamadım 😁