Dnmzzeda sakinanneee3 Ayyyy ne güzel ya gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏 Kaçıncı hafta da geldi , nişan ne zaman geldi kaç gün sonra doğum oldu lütfen detaylandır 39+1 ihittscım var ☺️☺️🙏
RM0 sakinanneee3 39+1 ben hala beklemeye devam rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 💐
sakinanneee3 Damlay536 38+4 1 haftadır yalancı sancılarım vardı bugunde suyum geldi ve gecede düzenli sancım vardı
Emelllllllll Ben de ne sancı ne de açılma yok kızlar 39+6 oldum bugün pazartesi muayenem var doktor da birsey demiyor iyice stres oldum ya bana da dua eder misiniz lütfen korkuyorum
Melike_02 Emelllllllll korkma bende çok korkuyordum sezeryan oldum yemin ederim bidaha olsa bidaha doğururum ❤️ O kucağına alınca her şeyi unutuyor insannn. Allah tek nefeste kurtarsın
Emelllllllll @“Melike_02” çok teşekkür ederim canım benim benim bebiş de baş aşagıymış normal doğumu mu beklerler acaba ya da sezeryan mı alırlar kafamda bunun gibi bir sürü soru işareti var saolsun doktorlara da birsey sorulmuyor ters ters cevaplar veriyorlar
Melike_02 Emelllllllll sancını beklerler büyük ihtimalle aşkım. Bende normal istiyordum ama tansiyon yüksekliğinden acil sezeryana alındım 😂
Edaacar-ozkan Melike_02 bi sorunuz var mı şiddetli baş ağrısı gibi kalkamama sorunu gibi bende sezaryan düşünüyorum da
elmaelmaelma sakinanneee3 sizi İstanbul çam Sakura hastanesi konusundan hatırlıyorum sandım da o yüzden sordum. Karıştırdım herhalde🙂