candan95 Daha yeni hamileyim 5 haftalık. Tatlıyı çikolatayı çok severdim şimdi görmek istemiyorum tiksiniyorum ekşi tuzlu şeyleri seviyorum sizde durumlar nasıldı
Hamisbayan candan95 benimde 7. Ayıma kadar öyle oldu hala ekşinin yeri ayrıdır ama tatlı şeylerde istiyor artık canım
Sedefkitir12- candan95 ilk gebelikte hep ekşi yedim kızım oldu suan 2. Ye hamileyim hep tatlı yedim kızım oluyo 🥰
Ebrarcansu01 candan95 16 haftalık hamileyim bende ilk başlarda öyleydim hâlâ çok çok fazla yiyemiyorum ama ufaktan başladım o da zuber in organik kakaolu fıstık ezmesini yiyorum
Hamisbayan candan95 aynen çaya attıgım şeker dışında şekerli hiçbişey yemedim yiyemedim ama dışarda dalında yeşil olmamış limon görüyordum onu bile canım çekiyordu kabuğuyla yiyordum şimdi okadar kalmadı😂
candan95 metemom_ Şuan iştahsızım ama tuzlu ekşi şeylere kabulüm 😂 tatlıları görünce işkembe görmüş gibi oluyorum 😂
FatimaN22 Bende ilk zamanlar ekşi yedim tatli yiyemedim pek fazla ama sonra tatlı yedim şerbetli şeyler istiyordum ve oğlum oldu. Bence ilk zamanlar mide bulantisi oldugu icin tatlı istemiyor canımız
yaasemin candan95 ilk hamıleliğimde tatlı çok istiyordum ve et çok seviyordum oğlum oldu 11 haftalık hamileyim şuan tatlı ekşi tuzlu gidiyor bakalım ne olcak 😅😅