Bsra3456 34 haftalık hamileyim dün iki defa bugün de bir defa sulu akıntı oldu biraz çoktu suluydu su sızıntısı olabilir mi sizce başına gelen oldu mu
Bsra3456 Dün hastaneye gittim kendi dokturum izindeydi başka doktura muayene oldum suyun iyi dedi ama ebe baksın alttan muayene ile şu sızıyor mu diye anlaşılır mı o şekilde sızıntı olsa ebe allttan muayeneyle anlar mı
kadirvefam Bsra3456 evet alttan muayene ile anlaşılıyor benim de iki gün boyunca birden iç çamaşırım ıslanıyordu gittim ebe alttan kulak çöpü gibi birşey sürdü gebelik testi gibi bir testte denedi iki çizgide kırmızı çıktı yani pozitif ve o gün acil sezeryana alındım sizde ihmal etmeyin lütfen
Merveinciadem Bsra3456 enfeksiyon olabilir mi ? Benimde su gibi akıntım vardı alttan muayene de enfeksiyon dendi sonra da tedaviyle geçti ama su sızması öyle olmuyormuş onu öğrendim … birde ultrasonda suyunuzun azaldığı gözükür
Bsra3456 Merveinciadem Enfeksiyon dedi zaten canım ama akıntı bu kadar sulu olur mu seninkide su gibimiydi ve aralıklı aralıklı geliyor muydu
Merveinciadem Bsra3456 evet evet aynen bildiğin su ve böyle azar azar bazen avuç içi genişliğinde oluyordu boyutu korkmuştum ama 2-3 kez bu sebeple doktora gidince emin oldum artık 😅
Iremcmgz Bende de oluyor bir anda su gibi akıyor iç çamaşırım ıslanıyor günde 5 - 6 kere oluyor doktora gittim test yaptı su değilmiş idrar tahlili verdim enfeksiyon da çıkmadı ama 3 haftadır devam ediyor su gibi akıntım.