S17 Sol göğsüm çok şişti damar damar oldu süt gelmiyor ne yapabilirim. Bebeğim emmiyor zaten sağıp veriyorum şimdi de böyle olunca ne yapacagımı şaşırdım mastit mi oldum nasıl geçirebilirim evde bunu ben acil yardım istiyorum
ulkuerdogann S17 benim bebeğim de emmiyo sağıp veriyorum sabah biraz temizlik falan yaptım gögsüm taş gibiydi sağdım çok şükür geçti üstte kalsın yorum umarım yoktur geçer
huysuz__ S17 sıcak duş al masaj yap damar damar olan yerlere.. sürekli pompa ile sağ, sağarken de ovala o sert kısımları, öyle öyle açılır .. düzenli emzir , memen boşalmadıysa sağarak boşaltman gerekiyor kalanı.. emmiyosa 2 saatte bir 20 şer dakika sağım yap her meme için.. bende de oluyodu bu şekilde açıyodum tıkanıklığı.. ama sert ovalama süt damarlarını zedelersin
whitedream S17 süt düğümlenmesi olmuştur yani tıkanıklık sürekli sağ açılır yarım saat dene tıkanıklık geçince birden zaten süt çeşme gibi akar sağmazsan mastite çevirir ağrı ateş olur antibiyotik kullanman gerekir
huysuz__ S17 tıkandığı için öyle , siz sıcak duşa girin ovalayın baya çıkar çıkmaz sağın, yarım saat 45 dk da bir sağın öyle öyle açılır, yoksa ilerler iltihap kapar işin sonu cerrahi işleme kadar gider, sürekli sağın süt gelmese de
huysuz__ S17 sen dediğimi yap açılacak o bol masaj sıcak su ile sürekli sağım.. 5-6 saat bi damla gelmediğini bilirim, zonklaması beynime vururdu çok zor bir şey
obirannea S17 sıcak duşa gir ve sabunla birde instagrafmda gördüm beyaz lahanası haşlayıp gogsunuze sarın çok iyi geliyormuş
marsuk34 S17 sıcak duş masaj ve bunlara ek bebeği futbol topu pozisyonu ile emzirin diyorlardı bunu gördüm henüz doğum yapmadım deneyebilirsin canım. Herkes bu pozisyonda emildiğinde çok kolay açıldığını söylemiş göğsünün mastit sonrası. Yani bebeğe sağ göğsünü emzirtiyorsan vücudu da sağ tarafından aşağı doğru olacak düz kucağında olmayacak umarım anlatabilmişimdir anlaşılır olmadıysa internetten bakabilirsin