aysegul1122 Ayy teyzeleri benim kızım 12. Haftada tam yan profilden bir poz vermişti. Aha demiştim Trabzonlu babasının burnunu almış 😂 Hatta eşimle de çok dalga geçmiştim estetik masrafları sana ait diye. Ama bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Kızım şovmen bazı pozlar verdi. Oy ben onun küçük burnunu yerim diye deliriyorum sabahtan beri 🫶🏻 Sadece kötü şeylere ağlayacak değiliz ya bu tatlı anı da paylaşayım istedim sizinle 💜💜 (https://)
Mesen aysegul1122 ay masallah ne güzel ya bütün hepsi renkli veriyor demi ya bende yüzünü çok merak ediyorum sağlıkla gelsin inşallah
Rabiul aysegul1122 12. Haftada benimkinin burnu daha beterdi 😆😆 zıplatırken çekmişti ama bizim bebiş aynı babası ikizi olsa bu kadar benzerdi bana şuan için asla benzemiyor
Sumeyyeky aysegul1122 maşallah ay parçası olacak belli 🌸 benim kız nazlı çıktı doğumda görecez yüzünü göstermedi hiç ya 🤣
aysegul1122 Mesen eevettt renkli verdi hep. Diğeri 12. Haftadan bir görüntü :) dalga geçtiğim burnuydu 😂😂
aysegul1122 Mesen çikolata yiyin yüzü görünsün hareketli olsun dediler ama bizim kız zaten çok hareketli bir de çikolata yiyince biraz zorladı doktoru 😂 sabit durmadı için ölçümler için 😂
aysegul1122 Rabiul ağa doğsun yeni doğan çirkinliği geçsin bakıcaz bakalım kimse benziyor. Ama nu görselde elmacık kemikli küçük burunlu biraz bana benziyor gibi geldi bana 😂 yanlı bakıyor olabilirim tabi biraz 💜💜
Aden35_yn Acaba devlete mi gidiyorsunuz özele mi 12 haftaya giriyorum bende, renkli ultrasonu devlette veriyor mu acaba
aysegul1122 Aden35_yn özele gidiyorum da 20+0 dan sonra yapıyorlar renkli ultrasonları. Devlette de renkli yapıyolar bazılarında var bu ultrason cihazı özellikle şehir hastanelerinde diye biliyorum.
Mocha Merhabalar, sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏 Fotoğraflardan Yeşim Bülbül’e gittiğinizi gördüm, ayrıntılı ultrason için ben de onu düşünüyorum o yüzden sormak istedim. Memnun kaldınız mı? Bir de sakıncası yoksa fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
aysegul1122 Mocha evet takipli doktorum 3 perinatolog önerdi birisi Yeşim Hanımdı. Ben de kendisini seçtim. Çok tatlıydı. Sorduğumuz sorulara cevap verdi. Görüntü alabilmek için çabaladı. Ben memnun kaldım. 2.500 TL ödedim ben.
aysegul1122 Sumeyyeky benim kız inanılmaz hareketli. Her gören doktoru şaşırtıyoruz maşallah. Hiç bu kadar hareketli kız görmemiştik diyolar 😂 doktorumuz da bu görüntüleri alana kadar savaştı baya. Yüzü görmeye gördük de fotoğraf çekebilecek kadar sabit yakalayamadık küçük hanımı 😂 bir ara ikiye katlandı tam bacaklarına sarıldı. Doktor bacak boyu alamadı öyle yapınca biraz dürttü sen misin dürten en köşeye bir yere saklandı küçük göbekte dolanıp duruyor 😅 bizimki bizi biraz yoracak doğunca belli ki Allah bana yardım etsin. 💜💜
Rabiul aysegul1122 hahah bizimkinin burnu küçücükmüş doktor öyle dedi sana benzemiyor burnu diyor jzjwkw benim burnum zaten kırık 😆 ama bebiş direk babası yani hık diye burnundan düşmüş genleri baskın demekki 😆
Busra_27_34_ aysegul1122 ay masaAllah masaAllah Bizim oglanda plasenta ile aşk yasadigi için yüzünü göremedik doktor büyük ihtimalle göremezsiniz dedi 🥲yüzüne yapışmışta 🥲
aysegul1122 Busra_27_34_ ay doğunca bakalım nasip bizim kızda hiç naz niyaz yok. Ne istersen gösteriyor sağ olsun 😂
aysegul1122 Rabiul ayy benim eşimin burnu da çok büyük değil aslında ben Karadenizli diye uğraşıyorum onunla. Ama benimki cidden çok küçük. Yani bence benimki asıl estetik isteyen derecede küçük 😂 kızım da yanaklı ve küçük burunlu poz verince doktor şöyle bir bize bakıp sanki annesine benziyor gibi babası ne düşünüyosun filan diye güldü 😅 ben de tabi kız anaya filan diye bir yükseldim 💜
aysegul1122 Sngl64 19-23 arasında yapılan ayrıntılı ultrasonda mı verilmedi. Bizim de çocuklukla siyah beyaz bakıldı organlara da. İşte dudak yarıklığı gibi bazı cilt tipi anormalilikler için renkliye geçildi ve özellikle yüzünü aradı doktorumuz. Sağ olsun bulmuşken de verdi fotoğrafları
Sumeyyeky aysegul1122 ayy biz de hareketli olduğundan göremedik yüzünü sürekli elini kolunu koydu kordonu çekti döndü etti en son doktor da biz de pes ettik olsun sağlıklı olsunlar da doğunca da görürüz napalım 🤣
aysegul1122 huysuz__ ay işte bizim da yan pozumuzda burnumuz beni biraz korkutmuştu babamıza benzeyecek diye ama çocuğum aslanlar gibi annesine benzemeye karar vermiş 😂 şakası bir yana insan inanılmaz duygulanmıyor mu ya? O 12 haftalıkken olan yan poza kaç kere baktım bilmiyorum. İçimde bir çocuk var resmen diye. Şimdi de bu renklilere ekran fotoğrafım yapcam yakında. İnsanlar şey dicek ay görmemişim bir çocuğu olacak iyi ki 🙈