Hey_makaron Kızlar hamilikte bikini bölgesine ağda yaptırmanin bebeğe zararı olurmu??? Aylar ilerledikçe kişisel temizlik zor olucak çünkü. Hazırlıksız yakalanma durumunu düşünmek dahi istemiyorum.
Senmsii Hey_makaron Olmuyor canım bende gidiyordum hamileler için pozisyonlar var o pozisyonda çok rahat alım yapabiliyorlar. Jilet özellikle bu dönemde daha zor bence hem aşırı kaşıntı yapar hem almak.zor kendimizi kesebiliriz
Beybun_29 Hey_makaron hayır bende gidiyorum daha rahat iki ayda ancak geri çıkıyor. Temiz temiz yapiolar
Sedefkitir12- Hey_makaron ben ilk gebeliğimde de hep agdaya gittim suan ikinci gebeliğim yin agdaya gidiyorum basından beri carsamba doğumum var yarın gitmeyi düşünüyorum hatta
Betul-97 AjdaDiri Ben kendim yapıyorum 20 haftalık oldum kendim yapmaya çalışıyorum göbeğim çok çıkmadı küçük bir aynam var onunla yapınca çok eğilmek zorunda kalmıyorum. İleri ki haftalarda bende mecbur gideceğim tabi doktorunuza sorun ağdayı yasaklayabiliyorlar riskliyse
cagla24 AjdaDiri gidebilirsiniz ben en başından beri gittim hep tabi temiz bir yer olmasına dikkat edin
AjdaDiri Betul-97 kendim asla yapamam ya çünkü göbeğim baya çıkık benim iç karnım olmadığından dolayı 6 aylık göbeği gibi görünüyor yani bir kaç gün önce gitmiştim hiç bir sorun yok gayet iyi demişti de bayramdan sonraya gideceğim bilemedim şimdi
Betul-97 AjdaDiri Bende artık son 1-2 kere alabilirim karnım sıkışıyor çok zor oluyor benim içinde yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalışıyorum. Daha öncesinden lazere gidiyordum doktorum bıraktırdı ondan öncede kendim hallediyordum bildiğim bir yerde yok hijyenik güvenilir
Haticeburak06 Hey_makaron olmuyor bende öyle yapıyorum tahriş oluyor fazla sivilceleniyor ama ağdasızda yapamıyorum kökü gelmeyince rahat edemem
cagla24 Hey_makaron oğluma hamileyken 9 ay boyunca hep gittim bir sorun yaşamadım şu an 16 haftalık hamileyim gidiyorum