sunashn50 Flameanne 25+3 üz çok çok duzensiz bazen gunduzleri hic hareket etmiyo geceleri basliyo bazen gunduz bi iki kere hareketleniyo 5 10 dk
_almirasmom Flameanne bebebınızın hareketlerı bazen cok bazen az olabılır bunun sebebı bebegınız arkasına dönmüştür endişelenmeyın kızımda 3-4 gun oynamadını bılırım 4. Gun sonunda kıpır kıpır sonra gene bı 3-3 gun piyasada yoktu🩷☺️
Yasemincee26 Flameanne bizde de dün çok hareketliydi gün boyu uyumadı çok tedirgin oldum. Bugün de dürtüyorum dürtüyorum uyanmıyor. Hala düzensiz yani 😑 ama insan tedirgin oluyor sabah hareket etti ondan sonra hiç etmedi bekliyorum
Aylamom 24 haftaligim cok sukur hareketleri guz3l bazen karnima bakinca belli bile oluyor maşaallah sübhanallah 🤲🏻🤰🏻
Aylamom Flameanne herkesin hamileligi bir olmaz cnm benimle aramizda 1 hafta olan arkadasim var b3nimki ondan 1 hafta onde mesela onun bebisi daha cok hareketli hic durmuyo dio benimki ona gore daha sakin
Flameanne Yasemincee26 evet insan tedirgin oluyor ya hareketlerini hissetmiyorken ultrason zamanını bekliyoruz iyi mi değil mi hareket ediyor etmediği zaman telaş ediyoruz anne olmak bu galiba
Hvv68 Yasemincee26 benim de öyle doktorum şekerli birşeyler ye soluna yat bekle eğer hareket hissetmezsen bekleme gel dedi tabi herkesin bünyesi farklıdır
Yasemincee26 Flameanne aynen canm ben 3 haftada bir gidiyprum kontrole. Varya üç hafta nasıl geçiyor anlatamam. Bakslım uzandım hanımefendinin hareket etmesini bekliyorum
Flameanne Yasemincee26 benim ayda 1 kontrol çık uzun geliyor haklısın benim beneğim Türk kahvesine tepki veriyor hareketleniyor sevdigi tepki verdigi bişe ye ve uzan bakalım
Flameanne İnanır mısın benim bebegim şekerli değil de Türk kahvesi içtiğimde hareket ediyor cinsiyet öğrenirken bile çikolata meyve suyu fayda etmedi en son doktor Türk kahvesi iç gel deyince gösterdi hareketlendi Hvv68 i
ayse_19 26+5 im hareketleri azaldı nedense,25 iken güzeldi ama bu hafta kızımı gündüzleri zor hissediyorum,akşamları da hissetmek için çabalıyorum resmen
Flameanne ayse_19 sanırım dönem dönem olacak böyle hangi haftadan sonra hareketlerini takip etmemiz gerekiyor bilmiyorum bu haftalarda düzensiz oluyor arkadaşların yorumlarıjdanda anladığım kadarıyla