Sinemm68 9000 yani haklısınız ilk çocuk hemen olunca sandık buda öyle olur😂 mesela bugün test yaptım oda kıpkırmızı çıktı yani var bir şey ama
Sinemm68 myangelson canım son ikisi bugünün biri saat 2 ye doğru yaptım birini akşam 6 da sanki asıl pik bugün gibi
Sinemm68 myangelson ya hadi inşallah yarın silikleşirde kafam rahat eder artık ilgin çok teşekkür ederim ben yarın yine atayım mı testi size rahatsızlık vermezsem
Bbk88 myangelson ilaç kullandığınız zaman da hiç mi pik gormediniz yoksa geç regl gördüğünüz icjn kaciriyormuydunuz acaba .
myangelson Bbk88 ben sonradan doktora gittiğim için ovulasyon kullanmadım kendisi takip ediyordu doktora gitmeden ovulasyon kullanmıştım o zamanlar da 2-3 ayda bir adet oluyordum
myangelson Sinemm68 ne demek rica ederim her zaman yazabilirsiniz, sorabilirsiniz 😊 atın girebilirsem bakarım 🦋
Sinemm68 nurkb şimdi söyle normalde 1 senedir 29 unda oluyorum ayın şubat ayında 1 inde oldum bu ay ise 7 martta oldum yani nisanın ilk haftası olurum ama tam emin değilim ne zaman olacağından iki aydır değiştiği için
nurkb Ahahahahshjdjdjd bence her geçen gün daha çok yumurtlamaya çalışıyorsun ben pes ettim😂 Lh yüksek bu kesin benimki de sürekli pik çıkıyor ölçtürmüştüm oradan biliyorum Sinemm68
myangelson Sinemm68 burada 2-3 gün yumurtlama süren kişiler görmüştüm 😅 hala çatlamadı mi peki tekrar test yaptınız mi
Sinemm68 nurkb bencede kesinleşti bu hormon yüksek olduğu zaman çocuk olmasını engelliyor mu yoksa aadece yumurtlamayı bulmayımı engelliyor
Sinemm68 nurkb ya ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten dilediğiniz nr varsa kabul olsun inşaLlah
Merve-metin myangelson ayy canım benimde ovülasyon testimi atsam bakar mısın yumurtlama olmuş mu diye dün koyulaşma başladı ama eve geç gittiğim için değerlendiremedim daha yumurtlama olmamış dedim kendi kendime ama buradaki kızlar yumurtlama dün olmuş dediler eklesem bakar mısın sende bi kuzum 🙏🏻 
Sinemm68 myangelson myangelson bugün çatladım dün değerlendirme dedi testi aldığım kadın öncesi gün yapmıştım ilişki bugğn tekrar yapayım demi