kubraaipekk 17+3’deyim ama hâlâ bebeğimin hareketlerini algılayamıyorum yani hareket ediyormu etmiyormu birtürlü anlamadığım bişey ilk hamileliğim bilgi verirmisiniz bebeğin hareketleri anne karnında nezaman hissedilmeye başlar 😌
Deletedmom56 kubraaipekk benimde ilk hamileliğim canım ben çok umursamadım y23te tam hissettim tekmeleri şimdi durmuyoruz 😁 29 haftalık olduk sende inşallah hissediceksin çok kalmamış😍🤲🏼
Seymaemre kubraaipekk yaklasık bir ay sonra hissedersin canım bende ole oldu tekme hissetmeden öncede göğüslerime dokunurdum doktor düşük olursa bir anda kesilir göğüs ağrısı demişti göğüsüm ağrıdıkca sevınıyordum bazen korktugumda goğüsüme dokunurdum🙈
kubraaipekk yesimerdinc valla heyecanla bekliyorum bende çikolata yiyince heyecanlanır hareket eder dediler yiyorum özellikle karnıma odaklanıyorum tık Yok ☺️
Deletedmom56 kubraaipekk eşim elini karnıma değdirince bizimki coşuyor eşim bile oo vurdu falan yapıyor aşırı hissediyorsun çok güzel bi duygu yaşayınca anlarsın inşallah zaman çabucak geçer ❤️🙏🏽
Pakizecetiinn Ben 16.haftada hissetmeye başladım pıt pıt şeklinde. 19+1 olduk şimdi baya hissediyorum eşim bile karnıma elini koyduğunda hissediyo. Bazen çok güçlü vuruyor 😂
Seymaemre Pakizecetiinn elbette var zayıflar erken benim gibi orta kesimde 20 21 arası hissedio :) ne guzel erken hissetmek resmen aramızda 1 ay var zayıflık ne guzel sey yahu🙈 ❤️
Betullediz Plesenta önde ise geç hissedersiniz benim ilk gebeliğimde net 18. Haftada kelebek çırpması gibi. Ama maşallah bu 15. Haftada coşuyor diyor rdum içeride meğersem plesentası arkadaymiş kendi öndee