Nisos Aynı olanlar varmı ne sıkıntılarınız var kaç kg aldınız hangi vitaminleri kullanıyorsunuz toplanalıım
Selinmoon Nisos Son 99 ⏳ 63 kg’la hamile kaldım ilk 3 4 ay 57’e düştüm . En son tartıldığım da 62 kg’dım .
Berfinkorkutt Nisos bizde son 90 olduk 🥹🥹 ben normalde de kilolu olduğum için iç karnım büyük olduğundan dolayı sadece 4 kilo aldım ama o bile hayatımı etkiledi
hayalim35 Nisos son 32🌸 en son 8 kilo almıştım şuan ne kadar bilmiom sağlık ocağına gidecem pazartesi o zmn öğrenirim
Eylulum08 Son 88 😂 68 le hamile kaldım şuan 78 im 😂 ilk 4 ay kilo almdım son aylar böyle oldu 28 haftalığız 😂😂
Nisos Eylulum08 Eylulum08 sağlıkla alın kucağınıza inşallah herşey hallolur bebiş sağlıklı olsun yeterki🌸
Nisos Selinmoon ne güzel çok kilo almamışsınız ya ben 10kg almışım hamileliğimin en başından beri hiç iştahsızlık mide bulantısı yaşamadım ondan herhalde 😂
Selinmoon Nisos haha ondandır evet ben çok kötüydüm sürekli istifra ediyordum, iştah 0 falan . Almaya başladım ama bakalım kaç kilo ile kapatacağız 😂
hellomama Benimde son 100 3 kilo aldım ama çok kilom var zaten dikkat etmeye çalışıyorum 🙏 sağlıkla gelsin de kilo dert değil diyorum artık