Aminealeyna Aytlkya beni çol rahatsız edince nst ye girdim ben doktorum yalancı sancı dedi düzensizse yalancı sancıdır
Sumeyye2661 Aytlkya anladım teşekkür ederim ☺️. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı ve süreci en iyi şekilde atlatmanızı nasip etsin ☺️
Aytlkya Aminealeyna yani aşırı rahatsız ediyor diyemem ama yani çok farklı böyle oturduğumda bi bel ağrısı böyle sık sık giriyor ayağa felan kalıyorum yürüyorum felan öyle bi rahatlama geliyor
Aminealeyna Aytlkya benimki kasıldıpında ayapa kalkamıyorum kalktıpımda alttan çrkme yapıyo gibi oluyo
Zeyzey86 Haftayız 37 de sezeryan olucam inşallah ama şimdiden belim çok kötü durumda yatmak istemiyorum akşamları sabah yerimden kalkamıyorum sizinde öyle mi
Aytlkya Zeyzey86 malesef benimde özellikle akşamları sırtım ve bel ağrım beni mahvediyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aytlkya Anneeadayi3 ben hazırladım gerçekten ağırlaşmadan hazırlamak istedim iyiki de hazırlamışım şuan erinirdim heralde 😂🤦♀️
ogretmen1anne_ Aytlkya bende 32.hafta itibariyle artık ağırlaştığımı hissediyorum 😊 Doğum şekliniz belli mi
asell13 Aytlkya 31+5 haftalık olduk 13 mayıs doğum inşallah ağırlaştım artık bel ve kalça ağrım çok rahat rahat uyumayı özledim vala 😅10 gün oldu gribe yakalandık dönüşümlü 3 gün ben hastayım 3 gün oğlum ateş öksürük boğaz ağrısı perişan olduk