Simge22 Çok fazla gaz sancım oluyor acaba neden birde her sabah kalkarken bel ağrısıyla ve karın ağrısıyla uyanıyorum sizde de oluyor mu
Ezgi2301 Simge22 ağrıyan bölge bi yer mi yoksa değişiyor mu benimde sabit bi yerde ağrım var 3 gündür karının sağ üst köşesi acile gittim ama bişey çıkmadı 26 haftalık gebeyim ben
metemom_ Simge22 16. Haftadan beri bende öyle özellikle sol tarafım patlayacak gibi sanki aşırı ağrıyor
Simge22 Ezgi2301 solda genelde karın ve bel aynı anda ağrımaya başlıyor gaz sancısı sanırım lavaboya da çıkamıyorum
Eylulum08 Benimde ağrım vardı doktora söyledim özellikle bebeğin olduğu yerler yerleşmeden dolayı olur ve baskı yapar dedi gaz sancıları da oluyor tabi çok normal
Eylulum08 Yine de doktorunuza görünün derim biri böyle ğecmeyen ağrıyla gitmis böbreğinde skıntı çıkmış ne olur ne olmaz bi görünün
metemom_ Simge22 çözümünü bulursan Allah aşkına bana da söyle gece lavaboya kalksam da sabah karşı hep bir ağrıyla uyanıyorum
Simge22 metemom_ ayyy Allah yardımcımız olsun ya hiç geçmiyor o ağrı doktora yazdım duphalac kullan dedi
Gulcin-2001 Bi kaç gündür bendede var sağ yarafım çok ağrıyor yataktan kalkınca birden ağrı saplanıyor gaz sancısıda oluyor 22+1 bizde
Lilipadq Benimde bir haftadır gaz sancım var. Karnım davul gibi patlayacak derecede 22 haftalığım ben de🥹