Arzu26 Merhaba benim doktorum maalesef antalya dışına başka bir hastaneye gitmiş. Şuan hamileyim doktor tercihi yapmam gerekiyor. Ve hangi hastanede doğum ücreti ne oldu antalya yaşayan anneler bilgi verebilir mi ?
Mom0707 Arzu26 medstar topçular hastanesi doğum ücreti 24 bin doktor tavsiyesi ise Mustafa sağlam öneririm
Minejjan Mom0707 bende oraya gidiyorum fatma hanıma şuanda medstarda suda doğumu gördüm her doktor yapıyor mu acaba bilginiz var mı?
T-Mom Medstar Yıldız Fatih Gündoğdu Hocaya gidiyorum arkadaşımın doktoruydu ben de çok memnunum 18 haftalığız başından beri kendisi ile ilerliyoruz, gönülden tavsiye edebilirim. Muayenesi 1215 lira doğum 24 bin.
Arzu26 T-Mom taramalar ne kadar peki ben şuan daha sekiz haftalığım. Birde doğum paketi gibi birşey duydum bilgin varmı
Mom0707 Minejjan Minejjan hayır bu konuda bilgim yok hiç duymadım ama bence yapılmıyor olabilir yine de araştır istersen
Minejjan Mom0707 dr murat doruk hesabında paylaşmış aşırı ilgimi çekti, ufak bir araştırma sonunda ofm medstar bide medicalparkta varmış suda doğum kontrole gittiğimde soracağım 😻
Arzu26 Minejjan benim ilki sezaryen kimisi diyor gene sezaryen kimisi normalde yapabilirsin diyor 🤔 suda yapamam bende sanırım
T-Mom Arzu26 Doğum paketi olarak yok dediler bize sadece doğum ücretini erken ödeme yaparsanız zamlardan etkilenmezsiniz dediler. Tarama dediğiniz ikili test falansa onun için 700 küsur lira bir ücret ödemiştik. 3 lü istemedi doktorum. Detaylı ultrason da memorial a yönlendirdi 19nisan için 3500 tl fiyat söylediler
Zeyy04 Medstar Koray duman 1200 lira muayene . Çok iyi bir doktor ayrıca suda doğum da var hocada. Doğum fiyatını sormadım daha çok erken diye 😊