papatyalarinkizi Bugün 32. Haftaya giriş yaptık hastane çantam henüz hazır değil alışverişe bir türlü çıkamadık, sizce çok mu geç kaldım? Bu konuda çok tedirginim😔
Merve_ceyhan0803 papatyalarinkizi eğer herhangi bir riskin yoksa tam zamanı riskin varsa geç kalmışsın tabi 33+1 oldum bende yıkama ütüleme bitti çantam kaldı sadece riskim olduğu için Onuda bu hafta içi halledicem bende biraz geç kaldım gibi 37+5 de sezeryan olucam
Bsrrgl papatyalarinkizi 30 da hazırladım koydum kenara. Ağırlaşıyoruz zaten uğraşmak istemedim. Ağır halimle.
Lavin_2121 papatyalarinkizi bence gec kalmamissin ben 34. Haftada hazırladım suann 36+1olduk. Kafa rahat ama hazir olunca sizde eksikleri bitirip 34 fln hazırlayabilirsiniz
merve_3807 papatyalarinkizi bende 32 + 1 im bu hafta hazırladım çantamı ilk hamileliğimde 36. Haftada doğum yaptım ve çantam tam değildi bu defa riske atmak istemedim siz yine de hazırlayın artık
papatyalarinkizi Merve_ceyhan0803 herhangi bir riskim yokok şükür, umarım çabuk atlatırsın çok az kalmış🥹
selim10 Merve_ceyhan0803 kendiniz için ne ne koyacaksınız çantaya acaba, benimde 34+3 hala hazır değil çantam. Burada 3 gün kalınıyor hastanede
MorKelebek54 papatyalarinkizi bende 33. Haftamdayim yikama utuleme islemleri cok dukur bitti. Keske daha erkenden yapsaydım diyirum yikama utuleme islerini agirlastim cunku srtik kaburgalarima bile baski oluyo 🤦🏻♀️ bu hafta bebegin hastaneye gidicek esyalarin iayarladim 10 dk da ayarladim zaten bi tek kendi esyalarim felan kaldi o kadar
Yeldan papatyalarinkizi 33 haftamda her şeyim hazır bekliyordu. Risk vs bir durumum yoktu ama her an her şey olabilir diye tedbirli davrandım. Şimdi doğumuma 1 hafta kaldı. İyi lki önceden yapıp koymuşum çok zor oluyor bence zaman geçtikçe çünkü ağırlaşıyoruz haliyle 😍
asell13 papatyalarinkizi bende 35 de hazırlayacam bayramdan sonra 13 mayıs doğumum haftalarca kıyafetleri çantada tutmanın bi anlamı yok dayanamam o şekil erken doğum riskim vs olmadı sürece 35 hafta iyidir
elmaelmaelma papatyalarinkizi çanta hazırlanır da alışverişi de yapmadık diyorsunuz. Hiç mi bir şey almadınız henüz??
papatyalarinkizi elmaelmaelma evet kıyafet bez vs hiçbir şey alamadık maddi durum el vermeyince insanın elinden bir şey gelmiyor maalesef.
Lavin_2121 papatyalarinkizi ayn mesela ben 3 gün yattım hastanede bebeğin kalp atışları kötüydü diye, acil sezeryana da alınabilirdim. Bebegin herşeyi hazırdı ama benim cantam hazır deildi ona bile stres oldum. Allahtan bebeğin kalp atışları düzeldi de eve döndük
Beybun_29 papatyalarinkizi 31 haftam bitti 31+1 deyim hayır eksiklerim var ramazandan sonra yaparım riskim yok acele etme gerek yok
asell13 papatyalarinkizi onu bilemeyiz ama çanta hazırlamakta çok zor değil bana göre benim 2. Çocuk tecrübeliyim belki ondan bilemedim ama ben ilk bebeğimde de 35 de hazırladım 38 de doğum yaptım bu bebekte planlı sezeryan 38. Haftada doğacak allahın izniyle günümüz o zamana 🥰
elmaelmaelma papatyalarinkizi bu haftalardan itibaren elinize toplu para geçme ihtimali mi vardı? Eğer öyle değilse herşeyi son zamana bırakmak daha çok sıkıntı. Bi anda toplu alışverişi karşılamak daha zor maddi olarak.
AnneKoala 26.hafta bitmek üzere riskli bir gebelik geçirdiğim için en azından bebeğin eşyalarını hazırlayıp bavula koydum, kendi eşyalarımda eksiklerim var onları da yavaş yavaş yerleştireceğim.