Kaderimmmm16899 Kızlar bu decaviti doğurana kadar mı kullancam🤗 sağlık ocağına gidemiyorum burda kar yağışı var size sorayım🤗
Merveee1996 Kaderimmmm16899 evet perinataloji banada yazdı feramat decavit d vitamini gebelik boyunca kullan dedi ama bitcek gibi duruyor ilaçlar acaba sağlık ocagında yazdırsam yazarlarmı bi fikriniz varmııı
Sibelyavz Kaderimmmm16899 decaviti doğurana kadar dedi bide ben d vitanmini ve kan hapı kullanıyorum bu ikisini doğumdan sonra 3 ay kan hapı 6 ay d vitaminini kullanmaya devam edicem
ozgekader Kaderimmmm16899 herkes kullanmıyo yani her gebe sonuna kadar kullanmıyo ben bir süre kullandım sonra doktorum gerek görmedi ben artık kullanmıyorum Ama kan ilacım ve d3 kullanıyorum kişiden kişiye değişiyo
Kaderimmmm16899 Merveee1996 benim de az kaldi 2 günlük ondan sonra yazdırcam eskiden ne güzeldi sağlık ocağı veriyordu ilaçları 😂
Kaderimmmm16899 Sibelyavz bana devit damla yazdı bide decevit bide kan ilacı kullanıyorum gyno fero sanol verdi
Ellvn_ Kaderimmmm16899 Ben hamileliğimin ilk zamanından beri kullanıyorum şuan 27haftalığım doktorum doğuma kadar kullan dedi. ☺