1fatma_nurr burcu hoca docent onun normal dogum fiyati 17 bin, ben docent yardımcısı nur cansu yilmazi tercih etmistim ilk dogumumda onunla olmustu benim dogum 14bin . İkinci normal doguma %30 indirim sagladilar,boyle bir artisi oldu. Dogum anina gelirsek ebem cok gencti bazi anlik eksikliklerini hissetim fakat tatli diliyle beni motive etme sekliyle bu açığı kapadi. Doktor sadece dikis atmaya geldi bu ilk dogumumda da boyleydi. Dogum katinda gecici oda veriyolar normal tuvaleti banyosu icinde bir oda sancini odada ve kucuk bi koridor var orda çekiyorsun. Erkek kesinlikle yasak ne sanci cekerken ne dogumhanede,bebegi giydirirken babayi cagiriyolar camdan izleyebiliyo. Annenin dogumhanede isi bitince yine sanci cektigi asamadaki odaya alinip karnini doyuruyolar😌 bi kanama kontrolu yapiliyo . En son bebek emzirme yaptirip normal servise cikariyolar. En cok dikkat edilmesi gereken bi konu var CAMSİZ ODALAAAARR. İlk Dogumumda camliydi odam ve ben asla bu camsiz oda ihtimalini bilmiyodum. Boguldum bunaldim odada en basta sartinizi belirtin camli olsun odaniz