Yadis Merhaba 27/2 gebeyim. Sık idrara çıkma fakat milim milim idrar yapma şikayetim var sıkışarak gidiyorum ama bir damla yapabiliyorum. Bunu yaşayan gebelerimiz var mı evde ne yaparsak geçer? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Pamuk Yadis Doktor bir tedavi uygulamadı mi? Evde sadece bol su içebilirsiniz.Gebelikte alternatif tıp uygulamayın lütfen.
Aerithma Yadis evde yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Mutlaka doktora danışın. Hamileliğinizin durumuna göre antibiyotik ya da fitil verebilir.
elifmert52 Yadis ben yaşadım gerçekten çok zorlandığım bir durumdu , doktorum gerekli tahlilleri yaparak fitil ve ilaç başlamıştı. Doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olucaktır bu esnada da bol bol su tüketebilirsiniz🌸
Yadis Pamuk teşekkür ederim sabah uyandığımda başlamıştı doktorum derecesinin düşük olduğunu ilaca gerek olmadan bol su ile atabileceğimi söyledi
Yadis Aerithma teşekkür ederim sabah uyandığımda başlamıştı doktorum derecesinin düşük olduğunu ilaca gerek olmadan bol su ile atabileceğimi söyledi Aerithma
Yadis elifmert52 teşekkür ederim sabah uyandığımda başlamıştı doktorum derecesinin düşük olduğunu ilaca gerek olmadan bol su ile atabileceğimi söyledi