Ozgenuuurrr Kızlar selamlar, hastane için kutulu çikolata yaptırabileceğim yerler önerebilir misiniz?
ozgekader Ozgenuuurrr ben renkli atölye diye bir yerden yaptırıcam biraz ücreti fazla ama sırf kötü bişey olmasın diye ve çikolatası kaliteli diye oradan yaptırıcam adı (renkliiiatolye)
EceSB Öneriyi bilmiyorum ama yaptırdığım yeri önermiyorum, onu söyleyebilirim. Buradaki öneriler sonucu dökmeçikolata diye bir instagram sayfasında yaptırdık. Hiç sevmedik tadını, eşim kızdı hatta ordan yaptırdım diye. Bilginiz olsun.
Aybenar @Ozgenuuurrr 2020 de Hacı Şerif ten oğlum için yaptırdım çok beğendiler şimdi de Kızım için ordan yaptırdım yine bugün sipariş verdim ertesi gün elimdeydi kargo da hızlıydı
Hayat31 Ben kendim yaptım oğlum için. Mavi beyaz gri şekerler koydum küçük kutulara uzerinede mavi beyaz kurdela. Çok ta güzel oldu
ozgekader Busraoz yani en iyisi bence çünkü ben kötü bişey olsun istemiyorum tadı falan güzel bir site
Esraaaas Ozgenuuurrr kaçıncı haftadasınız bende yaptırmak istiyorum ama erken mi acaba diyorum 33 olacağım birkaç gün sonra
Temmuzmucizesi26 Esraaaas ben sizin haftanızda yaptırdım bir şey olmadı dolaba koymayın tadı bozuluyor diyorlar. Kızımın kendi dolabında duruyor