huysuz__ Zeynep15 önceki ultrasonlara da baktım nubu yatay kız demek, burda zaten çok net kız olduğu. Çıkıntıyı erkek sandı doktor demek ki yatay ama kız çıkıntısı
Betl35 huysuz__ Haydaaaa😂😂 valla benim doktor 16.haftada gel dedi dur jele 1 haftam kaldi bana kiza benziyor dedi valla doktorum da topa benziyor sursti yemknle dizimde sektriirm erkek derse 😂😂😂😂😂😂😂
Bgmbgm06 Zeynep15 allah allah işde venımde başta erkekdı sonra sneınkıne benzer göruntu oldu anlamsdım bende :))))))
Betl35 huysuz__ Zaten eşimin yanında dedi 😂😂 çok panik yapiyorsun esimle bukadar msjlasmiyorum biraz sal dedi uyuz adam😂😂😂😂😂😂
huysuz__ Zeynep15 kız anaaa nasıl erkek dedi😅pipi yukarıda mı kaldı acaba burda yok çünkü 3 çizgi var ucunda
dunyaaa TubaY- pipi cikintisi gibi degil ama 16 haftada baya net olur ama hic pipi cikintisi gibi degil
TubaY- dunyaaa ay merak ettim valla net olacağı gün gelseydi bi bulanık çıkmış olabilir pozisyondan dolayı mı acaba bilmiyorum 😂bu arada erkek bebeklerde hareket erken hissedilir doğru mu peki
TubaY- Aras-125 Aras-125 harbiden çok netmiş benimki pozisyondan mı böyle bilmiyorum ki kafam karıştı 😊😂
Hamdiyevural TubaY- yok kız değişmez bu orijinal bebiş pipisi oglumdan biliyorum kız olsa 3 çizgi olur ama bu bildiğiniz pipi 🤭
Aras-125 Hamdiyevural evet erkek biliyorum konuyu açan arkadaşımız karşılaştırmak istedi o yüzden attım ben 😂