BrcnBlgn Kizlar birsey soracagim 18 haftaligim 3 yada 4gundur rahme kramp tarzi kasilma giriyor ama hafif ve kisa suruyor bugunde siddetli bian otururken girdi kitlendim dogrulamadim ama rahmime giriyor simdide sirtim agriyor bunlar normalmi..dr ma msj atip sordum gormeden onemli onemsz bsi diyemem yilbasi iznindeyim haftasonu gelecegim haftasonu goruselim dedi bende cok meraklandimya
031965 Kasılma derken bebiş sertleşiyor mu? Benim doktorum kasılmanın bebeğin sertleşmesi olduğunu söyledi kısa süreliyse sıkıntı yok uzun süreliyse dikkate alınmalı demişti
031965 BrcnBlgn taş gibi olup kalıyo karnında o şekilde oluyo kramp için magnezyum verir muhtemelen kramplar dayanılamayacak kadar kötü olduğunda gelin diyolar ama emin değilsen bi görün için rahat etsin
BrcnBlgn 031965 Magnezyummu veriyor c.tesi gidicem Allahin izni ile bakalim ne dcek kisa sureli oluyor umarim onemsiz birseydir canimya
031965 BrcnBlgn inşallah valla benim de habire ödüm kopuyo herşeye biraz sakin kalmaya çalışıyorum artık 😄😄