Dilek-ali Kızlar günaydın Bn 17haftalık hamileyim berbat kusuyorum 10 gündür sizdede sonradan kusmalar oldu mu neler yapıyorsunuz
birkimseee Dilek-ali ben de ondort haftalkhamileyim, dün kaç kez kustum ilaç içtiğim için son aylarda kusma olmamıştı sade bulanti oluyordu, dedim acaba ilaç etki etmiyor mu, usutmeden dolayi da olabilir diye düşünüyorum Havalar da serinledigi için
pmedic112 Dilek-ali biraz limon koklayıp yalayabilirsin azıcıkta olsa rahatlatıyor hiçbir şey geçirmemişti benim bulantımı. Prilam bile geçirmedi hatta mideme dokundu ağrı yaptı🥴
Alizeyasemin Dilek-ali hamileliğin ilk 3-4 ayı kusmalar olabiliyor kiminde az zamanda bitiyor kiminde 4.aydan sonra da kusmalar olabiliyor ye kus bebiş zaten o vitamini almış oluyor
Dilek-ali birkimseee yediğimi kusuyorum ya nasıl açım anlatamam varya cnm çubuk kraker leblebi karın doyurmuo
birkimseee Dilek-ali ben dün yediğim çubuk krakeri de çıkardım evet insanın psikolojisi de etkileniyo canım, vücudumun yanları agriyo kusarken kasıyoruz ya Elma armut yiyebilirsin ye onlar iyi geliyor bulanti için hap kullanıyor musun
metemom_ Dilek-ali hamileler için bulantı hapı doktorundan işte mutlaka gece yatmadan önce içince tüm gün miden bulanmiyor
Mayismom Dilek-ali benim 6.haftadan 22.haftaya kadar şiddetli devam etti. 30.haftaya kadar çok iyiydim 30dan sonra tekrar başladı :(
Silan_Abdullah Mayismom ya ben ilk aylar yaşadım ama şu an tekrar başladı normal mi bide sürekli enfeksiyonum çıkıyor ondan olabilir mi acaba her hangi bir bilginiz var mı
Mayismom Silan_Abdullah merhaba idrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı yapıyor eğer idrar yolu enfeksiyonunuz varsa bulantı kusma artabilir