Diyabetlianne Rojdademirkol orda çalışıyorum alev hn iyidir tavsiye ederim ama sizin de bi görüşüp içinizin ısınması önemli
Rojdademirkol Diyabetlianne teşekkür ederim sizin doktorunuz hangisi peki ordaki bir doktorami gidiyorsunuz baska yeremi
Diyabetlianne Rojdademirkol kendi evimin yakınında bir yere gittim farklılık olması açısından ama memnun kalmadım kendi hastanemde devam ediyorum pazartesi tekrar gideceğim inşallah daha kesede bebeği göremedik
Rojdademirkol Diyabetlianne oyyy minicik o haldee. İnşallah görürsun canım güzel düşün hic olumsuz bisi düşünme inşallah sımsıkı tutunmuştur bebegin sanaa
Rojdademirkol Nes7616 ahh ya doktor cok önemli gerçekten insanda travmalara sebeb olabiliyorlar bazen
Hlnnyldzz Merhaba alev hanıma gidiyorum şu an 22 haftalığım. Çok tatlı naif bir doktor ama ben mecburen değiştireceğim derya kanza gül e geçiş yapacağım
Rojdademirkol Hlnnyldzz bende alev hanimdayim nedem değiştireceksiniz peki. Ya bende çok seviyorum Alev hanimi naif sakın aslaa panik yapan bir doktor degil sadece kiloya cok takiyor bende. Ayda 1 kilodan fazla alındımi uyarıyor dikkat edilmesi noktasında cok üzerinde duruyor
Hlnnyldzz Rojdademirkol ya açık konuşmak gerekirse ben birazcık daha sesi çıkan bir doktor arıyorum. Normal doğum istediğim için biraz gaza getiricek bir doktor arayışındayım. Bir de her şikayetimde normal diyor mesela en son kendi isteğimle kan testi yaptırdım demirim eksik çıktı şikayetlerimde kan eksikliğinden olduğunu öğrendik mesela. Gerçekten çok şeker naif sessiz sakın bir doktor ama benim aradığım değil:)
Rojdademirkol Hlnnyldzz peki simdi degisirsek ayıp olamaz mı? 27 haftalık oldum bende yani ne bilim aynı hastanedeler ya illaki haberleri olur kötü bisimi acaba
Muratseyma2015 Bende Bahçelievler Medipole gidiyorum kesinlıkle Derya Kanza Gül doktora randevu al cok tatlı cok iyi ilgili bir doktor banada burdan biri tavsiye etmişti saolsun tavsiye ediyorum gerçekten 😊
Rojdademirkol Muratseyma2015 kiloya cok takıyor mu?? Yani kilo aldın dikkat et şunu yemek vs her kontrolde söylüyor mu bu durum beni cok strese sokmaya başladı da
Muratseyma2015 Rojdademirkol hayır hatta ben eşimle giriyorum kiloma bakıyor hocam eşime söylemeyelim aramızda sır kalsın diyorum gülüşüyoruz tabiki kızlar arasında böyle sırlar olur diyor cok tatlı bi doktor gerçekten denemeni tavsiye ediyorum
Rojdademirkol Muratseyma2015 hadi ya cok ama doç sanırım diğer kadın dogumculara göre muayenesi bir tık yüksektir normaller 900₺