Nsl6 Merhaba arkadaşlar ben gibi 29. Haftada olan ama halen göbeği küçük olan var mı niye böyle bilgisi olan 🫣
Ellove Merak etme asil simdi bebegin buyuyor bak nasil kocaman olacak gobisin. Ayrica kucuk olmasi daha guzel ki 1 sene de dumduz oldu göbegim doğum deformasyonlari cok daha az oluyor
bebisliozlem Ellove ay öyle mi kız 🫣 ayva göbekliyim ben normalde 🥲 bakalım nasıl olacak benim bebişten sonra
Ellove Nsl6 benim 6 aya kadar dümdüzdü karnim otobuste kimse bana yer vermiyordu jdjjdjd sonra çıkıyor biranda cunku bebis büyüyor. Muhtejelen cok kilolu degilsiniz
Ellove bebisliozlem valla hic korse morse takmadim tam 14 aylik suan bebegim karnim dümdüz oldu ama ben cok kilolu değilim 65le doguma girdim 55e dustum dogumdan sonra hala 55im
bebisliozlem Ellove kız ben 32 haftalık olana kadar kimse yer vermiyordu 😂 3 haftadır da otobüse falan bindiğim yok 😁 bakalım sabah eşim sınava bırakacak, öğleden sonra eve kendim gelicem, otobüste yer verirler artık 😁 35.haftam bitecek şurda nerdeyse
Ellove bebisliozlem ahhahaa siz yinede boş otobuse binin yer vermeme ihtimallerine karşi. Oyyy masallah saglikla gelsinnn az kalmis dogumunuza