Mehtapp06 Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim geçen hafta doktor test istedi yeni çıktı sonuçlar anti rubella ıgg 425 çıkmış referans aralığı 0-10 netten baktım ıgg bağışıklık anlamına geliyormuş ama neden bu kadar yüksek canım çok sıkıldı sabahı bekleyemeyeceğim galiba başına gelen var mı?
Mehtapp06 Umay80 öncelikle çok teşekkür ederim referans aralığı 0-10 olmasına rağmen 425 çıkması beni korkuttu bu neden böyle acaba
Umay80 Mehtapp06 Benim de Anti CMC ıgg >250 büyük şeklinde görünüyordu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. İçinizi rahat tutun. Yarın gider yine öğrenirsiniz, rahatlamak için. Stres size daha zararlı😊
Mehtapp06 Umay80 çok teşekkür ederim giyinip çıkmakla oturup ağlamak arasında kalmıştım içimi rahatlattınız. Allah razı olsun ❤️
Umay80 Igg referans aralığında olsa muhtemelen bu daha önce getirmediğiniz anlamına geliyordur. Yani 0-10 arasında olsa. Bir sıkıntı yoktur. Ferah olun 😊
Gozde_coskun Kesinlikle o günü cok iyi hatırlıyorum bu videoyu görmeden önce dünyam basıma yıkıldı kurdum durdum bide internette okuyunca kötü seyler ama arkadasın dediği gibi doğru içini rahat tut.doktor sadece üstünü çizdi. lafını bıle acmadı bu degerlerin ☺️☺️☺️
Mehtapp06 Gozde_coskun bende kurdum valla iyi ki bu uygulama varmış içimi rahatlattınız Allah razı olsun valla ❤️