Emelkck Bende Göztepe Medical Park hastanesinde Ekim ayında anestezili 7000 TL ye çektirdim. Aralıkta hamile kaldım.
kalorisizpatates Dilncan selam canım bana 31 ocakta aradığımda verdiği fiyat buydu Kadıköy Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi ve Laboratuvarı 4500 Ama istersen Zeynep kamilde de yapıyorlar ücretsiz sabahları randevular açılıyor
Deli_hatun_7 Arasmom_ eşim takviyeyi 15 gün kullandı sonra zaten hamile olduğumu öğrendim o yüzden tekrardan sperm testi vermedı eşim kuzum
bufalo Deli_hatun_7 hsgden kaç gün sonra ilişki yaşadınız ve hsg üstünden tekrar adet görmeden mi kaldınız hamile yada hsg çektirdiniz adet oldunuz bitti sonra mı hamile kaldınız acaba?
Deli_hatun_7 bufalo şöyle soyleyeyım kuzum 26 Ağustos son adet tarihim adetim bittikten 1 gün sonra yani 1 eylül de hsg çekildi 1 hafta ilişki yasaktı ve 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım enfeksiyon olmasın diye ama şunuda belirteyim 6 eylülde biz hsgden 5 gün sonra ilk birlikteliği yaşadık eşimle ve ben tam 15 gün sonra 21 eylülde adetime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim şuanda 31 haftalık olduk bile 🤲🏻❤️😍
AynurUysal Dilncan sonomed tavsıye ederım, ben yaptırdım, ıyı çekmişlerdi, doktorum menun kaldı, başka bir yere yönlendirmedi
Enen Deli_hatun_7 merhaba birliktelik sırasında antibiyotik kullanmaya devam etmiş miydiniz? Ben dört gün kullanıp bırakmayı düşünüyorum bir zarari olur mu acaba bir hafta icmezsem
Deli_hatun_7 Enen antibiyotiği zaten 1 hafta kullanılmalı zaten 1 hafta ilişki yasaktı 1 hafta kullanmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum ama tabi doktorunuz verdıyse kullanın derim bende herhangi problem olmadı canım❤️
Dilncan Saolun kızlar aradım sonomedi önümüzdeki ay adetten hemen sonra gelmemi söylediler randevu alıp anestezisiz 4500 anestezi istersen extra 3 bin dedi ama gerek yok acınyaşamassınız dediler anestezisiz olmaya karar verdim
miniksincab Dilncan Kadıköydeyseniz izmit şehir hastanesine randevu alabilirsiniz orası da çok iyi ben orada gitmiştim çok güzeldi