Merhaba arkadaşlar geçen sene hazırandan berı bebek istiyoruz pcos var bende ilk çocuğum oldu ve kaybettim doğumdan sonra. çok duzenlı sayılmasada her ay regl oluyordum. Kilo alınca maalesef duzenlı olan regl gıttı ılacsız olmamaya başladım. Esımde de sperm hareket sorunu var doktor yarı yarıya ıhtımal verdi. 2-3 ay ılac tedavısı görünce olmayınca ben bıraktım. ve suan olacağına umut etmiyorum. 76 dan 57 kıloya kadar düştüm sağlıklı beslenme vs var çok dıkkat edıyorum. Bekarken de kilolu ıken duzensızlık yaşayıp kılo verınce duzenlı regl olup hamıle kalmıstım. suan ideal kılomdayım geçen ay 19 şubatta regl olmuştum. ben hala adet olmadım üç dört gun evvel kaşığıma kramp gırdı, goguslerım agrıyor ve dün kaşık ağrısından sıcak su torbasıyla uyuya kalmışım. Geçen ay lh çok yuksektı ilaçla adet olmuştum ama her ay bir degıldır diye düşünüyorum. Bu ay yumurtlama belırtım vardı akıntı vs hep degerlendırdm dıye hatırlıyorum. Umudum olmadığı ıcın de gunlerı vs tutmadım aklımda. İlk gebelıgımde olan butun belırtıler var ama sorun şu kı 2 gun önce test yaptım koca bu negatif. Acaba dıyorum vardı da cıkmadımı belırtım varken neden adet olmuyorum. Yada dıyorum her zaman gecikti kafaya takmayım ama belırtıler de benı adet olacağım yada hamıleyım kafasına sürüyor. Yaklaşık 3-4 gündür belırtılerım var varsa testte cıkmazmı? Adetin 31. Gununde test negatıftı. Vefat eden oğlumda 32. Gununde pozıtıf görmüştüm degerım 33 ti. acaba vücut sastımı regl belırtısı olup da yumurtlamamış olabılır mıyım? Ya hamılelık diye düşünmüyorum benim gözümde ımkansız artık esımde de sıkıntı var bı yandan diyorum Allah nasip ederse her türlü eder. Ne güzel kafamdan atmıştım para bırıktırmeye calısıyorduk tup bebek yaptırmak ıcın. Kilo da verdim artık regl düzene gırmesı gerekmıyor mu of özür dilerim çok uzun oldu
Bi kaç gündür grıbım vücudum agrıyor grıp gogus ağrısı yapar mı. Yemın ederım kafayı yıcem ya grıp ne alaka göğüs ne alaka ama ıste ısrarla düşünce coktu. Artık testte negatif görünce sasırmıyorum bıle alıstım hıc bı zaman bu duyguyu yasamamaya kodlamısım kendımı. Vucutta kist olunca regl belırtısı yaparmı. Geçen ay yumurtam büyümüştü ama çatlamamıstı normalde yumurta büyüme sorunum var catlama sorunum yok