Bebekkalpben Kızlar yenidoğan için küvet önerisine ihtiyacım var. Set olanlardan mı almalı (kovalı maşrapalı) yoksa katlanır olan küvetleri mi daha iyi ne önerirsiniz?
Zehra5507 Bebekkalpben ben sadece ilk 3 yıkamada kullandım küveti daha sonra duşa kabinde tabureye oturup dizlerimde yıkadım şu taşı dök eziyet gerçekten
Bskrt Bebekkalpben katlanır güzel gibi ama korktum ben bi anda katlanır fln bşy olur diye 😅 normal küvet seti aldm e bebekten köpük fileli kovası hatta alıştırma tuvaleti de vae içinde
Cananncann Ben küvet seti aldım bi de file tabi ki çok rahat oluyo yıkarken hiç zorluk çekmedik tavsiye ederim
Bebekkalpben Zehra5507 ya evet ben de o yüzden Bi fikir alayım dedim bugün elim gitti gitti aldım bıraktım kimisi çok yer kaplıyor fazla kullanılmıyor diyo kimisi iyi diyo
Bebekkalpben Bskrt babyjem inkini mi aldın bugün babymall de indirimdeydi valla ni elim gitmedi alamadım Bi araştırayım dedim :)
Zehra5507 Bebekkalpben Eğer pratik olursanız ve tabi normal doğum çok kolay öyle yıkamak çevrende varsa onlardan bile alabilirsin ilk haftalar için nolcak ben kızımda aldım duruyor onu kullanıcam ilk ayda sonra kucakta devam 😌
Pekgokcen Katlanabilir daha pratik ve yer kaplamiyor en onemliside istediginiz sekle giriyor ici bebegin kafasi yukarda ayaklari asagida bicimde yikayabiliyorsunuz
HaticeAlaahin Okudum hep burda takim alanlar memnundu hepsiburada da uyguna denk geldi. Yarin gelecek bakalim.