Miskinim Firstpreg inan doğumdan sonra emzirmeye başlıyorsun ya kilolar nasıl gidiyor anlamıyorsun. Bol bol su iç çocuk doğduktan sonra kendiliğinden gidiyor zaten
Tugcedora Nurincbyrz ilk hamileliğimde 48 ile kaldım 59 ile doğuma gittim şimdi de 55 ile kaldım 28+3 üm 60 ım bakalım kaç işe doğuma gideceğim 🤭
mutlubibekleyis evlenirken 53 tüm, evlendim eşimle birlikte eş zamanlı olarak on kilo almışız maşallah ne yediysek, 64 olmuşum, onunla da hamile kaldım şimdi 7 buçuk aylığız neredeyse 74 üm. nerdeen nereye ya. 🥶
Miskinim Firstpreg 58 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim. Çıktığımda 68 kiloydum 6 ayda hamdolsun gitti bitti şimdi tekrar hamileyim 😂 şimdiden bebeğim emerse inşallah o kafayla ilerleyeceğim ☺️
Nurincbyrz Nesli46 ay bebislerimiz sağlıklı olsun da kilo alınır da verilir de. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah🤲🏻🌸
Arya2019 Nurincbyrz ilk hamileligimde 14 kilo aldım 🤦♀️bu sefer o kadar olmasın diyorum ama du bakalim 😁
Nurincbyrz Semaa00nur Ya ama benim çok kötü geçti ilk 4 ay hâlâ da öyle ara ara kusma, bulantı oluyor serum alıyorum öyle ayaktayım diyim anlayın bende memnun değilim kilomdan ama doktor bebeğin almıştır dedi 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım sağlıklı olsun da ben baska birşey istemiyorum 😂🌸
Nurincbyrz Nesli46 Ay benimde ilk banada kız dediler inşallah cinsiyetimiz de değişmez bende biraz kilo alırım 🤷🏻♀️ inşallah bulantılar kusmalar geçerse tâbi
Nurincbyrz Hamilelerin duası kabul olurmuş,hangimizin duası kime şifa olur bilinmez, Ramazan ayındayız üstelik birbirimize dua edelim bol bol 🌸 sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabb’im🤲🏻
cLearQueen Sibelyavz şeker sikintisi yasadiniz mi. Doktorunuz ne diyor kilo icin. Ben cok skntıdaym ya
Sibelyavz cLearQueen şeker sıkıntısı yaşamadım doktorum kilom hakkında bişeyde demedi normal olduğunu söyledi o yüzden bi sorun yaşamadım