Merve1414 Hasretim16 korundugum halde oldu zaten 3. Nun şakasını bile düşünmüyordum başka hastalık için sürekli hastaneye gidiyordum hiç beklemedigim anda hamile olsguumu öğrendim herşey yarım kaldı bı çok şey doğumdan sonra yapilcak
Nurincbyrz Ruzruz- inşallah ya sağlığınız yerinde olsun verilir inşallah hiç dert etmeyin her şeyin çaresi var valla 🌸
Busraasmsk Nurincbyrz 32 haftalık hamileyim 82 83 le hamile kalıp 75 kiloya kadar düştüm şu an 84 kiloyum
Elaerol Nurincbyrz ben de 46-47 yle hamile kalmıştım mide bulantısı ve kusma döneminde 41 e düştüm 55 le doğum yaptım şuan 44 kiloyum kızım 3 aylık olacak 1 hafta
AynurHayat Nurincbyrz 46 kiloyla hamile kaldım 2 gün sonra doğum var 38+1 im 65 kiloyum şuan 😂19 Kg almışım
Busrassss Haftadayım 56 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum 🤪 umrumda mı ? Aslaaa! Hamilelikte almıyacamda ne zaman alacam ? Bence biz hamişlere kilo çok yakışıyo takmayın bu kadar 🤭
Adensmom8 Rakamları okuyunca şok oldum hepiniz mi 45-50 kilosunuz ben yazmayayım en iyisi 😂😂 1:78 boyunda iri biri olarak yazmaya utandım şu an