ezgi-esk 40 la kalıp kilo kaybetmeden 60la doğurmuştum. Doğumdan sonra 45r düştüm.. 45 tekrar hamile kaldım 43e düştüm 53le ölü doğum yaptım 24 haftalık. Doğumdan sonra 48e düştüm. Şuan 48le 5 haftalık hamileyim bakalım kaç kilo alacağım
Sibelyavz cLearQueen şeker sıkıntısı yaşamadım doktorum kilom hakkında bişeyde demedi normal olduğunu söyledi o yüzden bi sorun yaşamadım
Umutaren Nurincbyrz 50 ile hamile kaldım 21. Hafta 56 kiloyum ilk hamileliğim de aşağı yukarı böyleydi 63 le kapattim13 kilo almıştım
Dilara6767 67 ile hamile kaldım suanda 80 kilo olmuşum 33+3teyiz ve doktorumda gayet iyi kilon dedi ama bana fazla geliyor 🫣😒🌸
Nurincbyrz BirAskMasali1323 48′le kaldım ama çok geçmeden 42-43′e düştüm ilk aylar çok kötüydüm yediğimi çıkarıyordum affedersiniz biz hemen hemen aynıyız 😂 acile gittim karnımda aşırı şişlik ve ağrı var diye orda baktılar kusmalardan dolayı bebeğimin beslenme düzeni bozulmuş aynı gün serum verdiler sonra bir kaç gün daha almaya devam ettim ondan sonra 48′e çıktım tekrar
Beyzabetulozkul BirAskMasali1323 ilk haftalar oluyor ya. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız benimde bulantılarım 10. Haftadan sonra gibi başladı tam hatırlayamadım ama
MaMmedova_ Nurincbyrz 48 kilo amma hamile kaldıkdan sonra 40ka kadar düşdüm şimdi 43 kiloyum ve artmıyorum🥹☹️☹️☹️☹️💔
Nurincbyrz MaMmedova_ kaç haftalık bebeğiniz bende biraz 43′te kaldım çünkü 17′ci haftadan sonra falan aldım 4 haftadır aynı kiloda devam ediyorum
cLearQueen Rabia6606 ben de kilolu gebe kaldım çok korkuyorum agzima bi tanecik cikolata bile atamiyorum meyveleri bile azar azar yiyorum siz de diyet yapiyor musunuz
Newmomanddad 77 ile hamile kaldım 18+2 yim. 75 im şuan umarım çok kilo almam normal doğum istiyorum çok kilo alırsam sanki normal olmaz gibi geliyo
Rabia6606 cLearQueen yok valla canım ne çekiyorsa yiyorum gece yememeye dikkat ediyorum sadece . Kaç kilo ile hamile kaldınız kaç kgsiniz