Ceren2406 Yumurtlama günümü 3 gün geçti ve bugün özellikle sol kasığımda aralıklarla batma hissediyorum sizlerede oluyor mu? Döllenme belirtisi olabilir mi?
Tugba_turk46 Ceren2406 Ayyy bende de oluyor o bende 4. Gündeyim yumurtlamayı geçeli birde aşırı bel ağrısı dediğiniz gibi acaba döllenmemi oluyor bende merak ediyorum
Seydanuurr4 Ceren2406 aynı canım üç gün değil 5 gün geçti adet olacak givi ağrılarım oluyor ama yumurtladım ertesi gün kasıkk ve bel ağrısı yaşadım çok kötüydü
Seydanuurr4 numix belinde olmuşmuydu o ağrı gece uykudan uyandırdı bağırsaklarımda baskı vardı öylece bişrydi
numix Seydanuurr4 belime ara ara iğne saplanır gibi ağrı saplanıyordu. Yumurtlamadan itibaren başladı yaklaşık 10 gün sürdü
Seydanuurr4 numix suan belimde yok ama sağ kasıgımaaa iğne batar gibi oluyor ve adet olacak gibi oluyorum bide afedersin ara ara ishal oluyor
Ceren2406 numix tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻inşallah darısı isteyen herkese 🙏🏻
numix Ceren2406 Çok teşekkür ederim amin inşallah ♥️ ovülasyon testi yapmadıysanız tavsiye ederim yaptığım ay tuttu hemen 🙏