Hilaalc Kızlar acil yeni doğan bebeğim var huysuz bebeğe çok gelmiyor göz içleri sarı ama idrar ve kaka yapıyor sarılık mı Devlet acilde sarılık bakılır mı
Merve1414 Hilaalc uyanması nasıl kendisi uyanıyormu sen zorlami uyandiriyorsun kaç saat uyuyor 3 _4 saat sen kaldırmadan uyuyorsa uyandirmada zorlaniyorsan bence baktır değeri yukselmesin elinden geldiğince 1 yada 1.30 saatte bir emzir nekadsr sık emzirirsen okadar iyi çiş kakayinayri say mesela ben hastanede yatarken 5 kaka 4 çiş li bez attım diyordum acile gidip uyandirmakta zorlandigini ve gözlerinin sarı oldufunu soylersen hemen bakarlar 15 dk dadancikar sonuç
kimoldugunubilirsinsen Hilaalc göz içleri sarıysa sarılık başlanmıştır. Bol bol emzirin. Acile gidip değerine baktırın belirli bir seviyenin üstüne fototerapi gerekir. Uyanmazsa da topuğunu sıkın burnunu sıkın uyandırıp sürekli emzirin. O şekilde atarsınız sarılığı
Ellove Bakılır. Ama çok belirgin belirtileri yoksa gitmenize gerek yok. Hemen hemen her bebek sarilik gecirir. Bol bol besleyin kakasiyla atsın. Kalin giydirmeyin ve odanın sicakligini ölçün mutlaka. Sicak olursa bayginlik gecirir uyur ve mama icmez sariligi artar
esmayb35 Kaç günlük? Sarılık olmaması için sık sık emzirmeniz gerekiyor ve ilk zamanlar sarılık için kontrole gitmeniz gerekiyor zaten