Sekine24 3 gün önce sezeryan oldum her Allahın günü başım ağrıyo ama uzanınca geçiyo ayağa kalkınca ve ya oturunca ağrılarım dayanılmaz oluyo hergün iyne olmak istemiyorum bu durumu yaşayan varml?
Rabiakltk5 Sekine24 anesteziden dolayı maalesef ki ben serklaj oldum spinal anestezi ile 5 gün boyunca o ağrıyı çektim bol bol nescafe filtre kahve tüketin bol su için ki anesteziyi atlatın
Hey_makaron Genelde kahve öneriyorlar ama bilemiyorum. İlk sezaryenimi genel olmuştum ağrı falan olmamıştı tabi aradan 10 sene geçti 🌺 bu sefer belden uyusturmali istiyorum bakalım yanimizda bulundurucaz mecbur, kahveyide hiç sevmem😊
Rabiakltk5 Hey_makaron ameliyat esnasında ve sonrasında başını oynatmamaya gayret et ben bilmediğim için bi sağa bi sola oynatmıştım meğer hareket ettirmemek gerekiyormuş aklında bulunsun
Hey_makaron Rabiakltk5 çok teşekkür ederim dikkat ederim inşallah. İnşallah baş ağrısı yaşamam güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim 🌺❤️
Alwayshope Sekine24 malesef bahsettiğiniz şeyi bende yaşadım. Spinal anestezinin yan etkisi. Sırt üstü uzandığımda hiç bişey yok ayağa kalktığım zamaj başım ve boynum tutmuyo gibiydi tuvalete bile zor gidiyordum. 5 veya 6. Gün sabah uyandığımda kendiliğinden geçmişti maalesef bu durumun su veya kahve ile alakası yok kendiliğinden geçmesini bekleyin geçmezse epidural yama denen bi işlem var omu yapıyorlarmış
aytac7 Nasılsınız ben de 15 mart da spinal oldum 16 marttan beri tam 8 gündür ayağa kalktığımda aşırı baş ağrısı ensemden aşağı çekilme yanma tansiyon 14-9 gittim emar dahi çekildi spinal yan etkisi dümdüz yatacaksın 2 hafta belki 3 hafta sürer dediler. Hiç geçmesse kan yaması yapıyorlarmış. Sizin geçti mi bebeğime bakamadım psikolojim mahvoldu.