tgc_gzm2018 Htcbdk ben yükleme yaptırmadım daha doğrusu hastalık atlattım zamanını kaçırdım saolsun doktor da bisy demyince haftası gitti 60 la hamile kadın 84 ummkolo değil çok fena sistim elim ayaklarim ilk kızımda onda yükle yaptırmıştım 55 ten 83 le doğuma gittim masallh hamilelikte güzel sisiyorum
Kahvemsi-05 Htcbdk 50 ile hamile kalmıştım zor geçtigi için mide bulantısından hastanede yatma sürecim oldu 47’ye düşmüştüm şuan 24+3 haftalığız 53 kiloyum dahada almak istiyorum 🙏🏻😊
Bilgem52 Htcbdk 58 ile hamile kaldim şuan 73 oldum 21 haftalık hamileyim çok kilo aldım ama çokta odem oldu bende
Berna_59 mirooo Bebişler sağlıklı olsun da kilo sonrada verilir 😇Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🙏
Melisa09 49 kiloyla hamile kaldım şuan 12 haftalığız hâlâ 49 kiloyum boyum 172 olduğundan mıdır nedir yediklerim bir yere gitmiyor 😄 aşırı bi yemem yok doktor fazla kilo almak iyi değil asıl önemli olan dengeli ve güzel beslenip az kilo alıp bebeğe kilo aldırmak dedi
Deletedmom_89 Midem çok bulandı ama kilo vermedim dikkat etsem de almışım 14 haftadayim üzülüyorum 86 kiloyum boyum 1.75 Allah bilir doğumda ne olur inşallah verebilirim psikolojim berbat ağlamak istiyorum sadece
svncgldgn Htcbdk benimde 25-26lara kadar 10-11 kilolardaydı doktor çok diyordu şuan 33+2yiz 14 de sabit kaldı çok şükür.Bazı bünyeler önceden alıp sonra almıyormuş, bazıları da önceden almayıp sonradan alıyormuş şeker vs yoksa boşverin sağlıklı olun yeter ☺️
berna-24 Htcbdk 35 hafta 15 16kilo almışım 🤭🤭🤭 amann sağlıklı olsunlar da kiloyu çok takmıyorum 10kg hastanede gidiyor zaten ama ben son zamanlardayim şeker yüklemesi yaptırın bence de ne olur ne olmaz ben yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür
Amanguzelyavasyuru Htcbdk Anlamadığım şekilde çok kilo alıyorum.Ramazandan sonra porsiyonlarımı düzenlicem.Sabah çocukla ye öglen ye akşam eşimle iftar sebebiyle ye teravihten sonra saat 11 de cay abur cubur düzenim çok bozuldu.Ben günde iki ögün yerdim sabah 11 aksam 6 şimdi çok dengesiz yemekten bu hale geldim kendimi biran önce toparlamalıyım.24 haftalığım artı 8 kilo oldu şimdiden.