_ceylannnnyf Htcbdk 98 hamile kaldim şu an 26+4 112 kiloyum ama boyum 1.82 şansım var o yüzden fazla belli etmiyorum yani ama çok aldım yinede 🤣
Tatlianne38 75 ile hamile kaldım..şuan 20. Haftadayim..simdi 79 um.bu 3. Çocuğum…digetlerinde hep 10 kilo aldım sadece.ins..buda öyle olur diye umuyorum…
bsrgns ElifKus aşkım ben de 84 le hamile kaldım 80im şuan 17.hafta. Her doktora gittiğimde kilo vermiş oluyorum 1 kilo 1 kilo. Doktorum süpersin süper diyo😂😂 kilo almak önemli değil ne yediğin önemli. Her gün bi muz ceviz badem falan tüket bebeğe bunlar kilo aldırıyo zaten
ElifKus bsrgns beslenmeme dikkat ediyorum canım kızımdan onları hatırlıyorum nelerin önemli old nu beslenmede aynı şekilde bunda da uyguluyorum kızım çok kilolu doğmuştu ama ben kilolu olsun diye değil gelişimini desteklesin diye dikkat ediyordum beslenmeme
bebisliozlem miine ay bende geçen haftalar 3,4 kilo falan verdim ishalden 🥺 bende +8 olarak devam edecektim aslında ama ishalden iyidir kilo almam, çok korkuttu bebiş bizi çünkü suyum azalıyor sandık 😭 şimdi +12 ile devamke kaldı 40 gün 🥲
Mer3459 Htcbdk aynıyız canısı 😅😅😅24 haftalığım 10 kilo aldımm be yapacağım bilmiyorum son aylarda çok alınıyor ben ayvayı yedim
birLinaannesi Htcbdk 33+2 15 kiloda sabit kaldım😬 umarım son zamanları böyle tamamlar bitiririm🙏🏻🤦🏻♀️
bebisliozlem esmayb35 ay bende 🫣🥺 umarım doğumdan sonra veririz bu kiloları çünkü ben Ağustos sonu Eylül başı gibi tatile çıkmak istiyorum 4 aylık bebetomla 🤣🤣
miine bebisliozlem çok geçmiş olsun ishal hamilelikte iyi degil şükür atlatmaniza çok sevindim 🤗🌼🤲kilo alınır verilir canımız sagolsun bebekler iyi olsunlarda❤️