Htcbdk 25 haftalık 13 kilo fazla değil mi şeker yüklemesi yaptıracam bişey çıkar mı acaba benim gibi olan var mı fazla kilo alıp da doğum yapan veya fazla kilo alanlar ?
Kelebekmisaliihayat Htcbdk 32.haftadayım 12 kilo aldım. Bana göre fazla ama, öncesinde zayıf olduğum için sorun gibi gözükmüyor
Merve1414 Htcbdk 29 haftaligim 45 le hamile kaldım 41 e kadar düştüm 49 oldum çok almadım ama bence 13 kilo da çok degil
Htcbdk Zhrn sonradan dedi tabi ben söyleyince sizce nasıl deyince diyetiyyene yönlendirdi alacağım kiloyu almışım bu aralar bebek kilosu için çabalamam lazım kendi kilom değil
bebisliozlem esmayb35 ay bende 🫣🥺 umarım doğumdan sonra veririz bu kiloları çünkü ben Ağustos sonu Eylül başı gibi tatile çıkmak istiyorum 4 aylık bebetomla 🤣🤣
Beyzabetulozkul Htcbdk 37+1 42yle hamile kaldım 57,5 kiloyum Şuan için. Ben istiyordum kilo almak inşallah doğum sonrası da vermem.
fundatlas Htcbdk 36+2 olduk bugün en son +17 kilo almıştım bidaha tartılmadım doğuma giderken tartılcam 😂 20 olmuştur. 56yla hamile kaldım buarada, dönebilecek miyim bakalım o vücuda 🥲
Htcbdk Hahaha maşllh kızlar hepinize doktorum demedi öncesinde dikkat et vs tartmadı bile ben çok mu aldım acaba deyince evet dedi ama 25 haftalık oldum yani fazla kilo sonradan veririm onu düşünmüyorum ama gebelikte şeker çıkar mı diye korkuyorum
Asya20203 Htcbdk aynı hafta ve aynı kilo alimindayiz canım şeker testim normal çıktı ben de şeker vardır diye düşündüm ama olmadı şükür.dert etme inşallah sonra veririz eminim.
Temmuzmucizesi26 Htcbdk 34 haftalığım ve 18 kilo aldım şeker çıktı ama ileri derece de değil şükür düzene soktum. Ekmek hiç yemem ona rağmen aldım…
susaMom_ Htcbdk 25. Haftamdayım 10 kilo aldım 48 kiloydum 58 kilo oldum maalesef hiç bulantım olmadı bir de sigarayı bıraktığım için çok yedim 🥹
5sezeryanim Htcbdk ki ben ilk hamileliğimde 54 kilo aldım ikincide 45 çok değil değil verirsin korkma
mirooo Htcbdk sanırım en çok ben almışım doğumuma 10 gün kaldı bir aksilik olmazsa 37. Haftamdayım 27 kilo aldım nasıl aldım bende bilmiyorum 😅😅😅 bir an önce kilo vermem gerekiyor🥲
Berna_59 mirooo 27 haftalık hamileyim 76 ile hamile kaldım şuanda 92 kiloyum 16 kilo aldım bile şimdiden 🙈