Nznz11 Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim progestan fitil şeklinde kullanıyorm oo sebeple cok akıntım oluyor günlük ped değilde normal ped kullanıyorum bir sorun olurmu ped kullanmamda?
mavikalpvemavikalp Nznz11 enfeksiyon yapabilir iç çamaşırınızı değiştirin sık sık pedler çok enfeksiyona sebep oluyor birde onla uğraşmayın derim😊
esmayb35 Nznz11 ped enfeksiyon riskini artırıyor diye biliyorum sık sık çamaşırınızı değiştirirseniz daha sağlıklı olur
Saftirik Nznz11 dok değiştirirseniz sorun olmaz bence ama, pedle uğraşacağınıza çamaşır değiştirseniz ya, ya da pamuk. Daha rahat olur sanki… ben de Protestan kullanıyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha çamaşırı değiştiriyorum, sıkıntı yaşamadım…
beyza-guven Nznz11 bende kullaniyorum prkgestan fitil benimde cok oluyo ben gunluk ped kullaniyorum bi sakincasini bi zararini gormedim cok sukur gjnde 3 4 kere degistiriyorum ama
Nznz11 mavikalpvemavikalp günlük değiştirsem belki 10 tane değişirim oo derece fitili kullandıktan sonra oldu bende kullanmak istemiyorum ama
mavikalpvemavikalp Nznz11 değiştir bacım sağlığından önemlimi Pedler günlük kullanımda aşırı enfeksiyona sebep oluyor peçete koymakta aynı Regl dışında kullanmamanızı öneririm enfeksiyon olursa daha çok uğraşırsın emin ol
asli_hmz Nznz11 kullanmayın kesinlikle bende fitil kullanıyorm en iyi ben anlarm su ve ilaç karışık akıyor su gibi,iç çamaşırı yetişmez o derece,evde eski atlet vs varsa kes kullan at