Mzzz Gul_se77 sizin dediginiz detaylı ultrason bunda öyle bir durum yok riski yüksek gördüklerinde başka testler yapılır ve çocuk alınır down sendromumu falan onlara bakılıyor yani müdahale edilecek bir durum degil
Enfal_06 Gulklcc doktor olduğundan şu an şüphe ettim çünkü ücret zaten yüksek tavırları hiç hoş değil canım doktoru değiştir bak ilerde bu tarz doktorlar sırf para için sezaryen doğum diyor hastalara benim teyzemin rahmi alındı aynı özel hastane doktoru ameliyatan sonra kadın tuvalette çıkamıyor bunlar onu alırken bağırsağınin yarısını da birlikte almış özel hastane doktoru sırf para için yanlış Ameliyat yapmış sonra demiş yanlış yapılmış tekrar ameliyata alicaz teyzem olmadı gitti devlet hastanesinde bi doktorun yanına doktor demiş ameliyat yanlış yapılmışsa bişey yapamayız tekrar Ameliyata alamayiz riskli olur onun yerine ilaç yazmış teyzem kullandı şimdi iyi yine ameliyat olsaydı kim bilir daha neler gelicekti başına evet özel hastane doktorları iyi ve ilgili bende gidiyorum özele ama bazı doktorlar gerçekten sırf para için oturuyor başka bişey yapmıyorlar
elmaelmaelma Tavrı rahatsız edici. Hiçbir açıklama yapmadan direkt test için kayıt yapması da, ultrasonla bakacakken eşinizi vezneye göndermeye çalışması da… Alternatif doktor baksanız iyi olabilir.
Naciyemutlu Gulklcc evet biraz tuhaf olmuş 12. Haftam gelmeden özel doktorum ister burda yaptır ister devlette yaptır demişti hatta bana kalırsa devlette yaptır boşuna para verme … detaylı için de sıra bulamazsan perinotolojiye o zaman haftan gelmeden hatırlatırım burda yaptırırsın yada daha uygun fiyatlı hastane bulursan orda yaptır yeter ki uzman olsun bakan kişi demişti. Sonuçları da bana wp den yolla dedi.. ikiliyi devlette yaptırdım detaylıyı da özelde gittiğim hastanede ki uzman doktor da.
Boncukk123 Missprincess evet uyarılabilir birdaha ki gelişiniz de yapalım diye ona göre tedbirli gelinir sen git öde ücreti ne demek şuursuzluk yani
Merve95281 Gulklcc sadece zihinsel engellilik degil ayni zamanda mesela down sendromlu olup kalp problemleri olabilir. Onuda hesaba katın. Sadece zihinsel engelli olsada aldırmıycam gerek yok diye düşünmeyin. Anne karnında veya dogdugu gibi ameliyat gerektiren kalp problemleri vs tespiti icinde önemli
Sscns Gulklcc Bende özeldeyim şükür doktorum çok anlayışlı ve iyi bir insan o konuda hiç endişem olmuyor ama Bursa’da olsaydınız gözüm kapalı önerirdim sizede