incigul Haftaya girdiğim zaman içinde bel ağrılarım arttı. bebeğimin Kafasının aşağıya indiğini hissediyorum artık. Hareketleri daha sert ve acı verici olmaya başladı 😅😅 çok heyecanlıyım ya sizler neler yaşıyorsunuz. Normal doğum istiyorum inşallah sabırsızlıkla oğluşumu bekliyorum
ozgekader incigul bizde 36+1 olduk Bugün farklı bir bel ağrım var regli olmadan önce olan bi bel ağrısı vardır ya o şekilde pazartesi kontrolümüz var umarım sancı falan çıkmaz nst de ben 37.haftamı bekliyorum çatı muayenesini normal doğum istiyorum ama doktorum çatın dar gibi geldi bana demişti 35. Haftamda inşallah değildir sağlıkla gelsin minik melekler
1oglanannesi incigul 31+5 bende simdiden bel agrılarım o kadar çok olduki 36 da ölürüm o zaman 😅mide yanmasından gece uyuyamaz oldum 🥲haraketleride acıtıyo bendede anliyamadım ben niye erkenden yasiyorum bunları 🥲🥲🥲🥲
Papatya8698 incigul ayakta durmak bile zulüm oldu sanki ☹️35 +3 bayramdan sonra doğum….. bebeğin kilosu nedir enson 2160 tı bizzimki
Kiwitoveannesi incigul Bizde 36 haftaya girdik bel ağrısı beni maf etti 10 gün sonra doğum dedi doktor sezeryan olucak ikinci dogumum herhan da dogurabilirim tansiyonum yükseliyor ve protein kaçağı var hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
incigul ozgekader Artık bebeğimiz daha büyük galiba bele baskı yapıyor. Her geçen gün biraz daha ağırlık taşıyoruz. Bende bel fıtığı da var. Çok zorlanıyorum bacağımı taşıyamıyorum artık. Umarım sancım çıkmaz canım. Herşey istediğiniz gibi olur.🤲🙂
incigul 1oglanannesi Aslında 30. Haftadan sonra git gide daha fazla artıyor ağrılar. Mide yanması hiç geçmiyor 😓 daha bu acıtmalar birşey değil son haftalarda daha da acı verici oluyormuş. Bende korktum 😅 bekliyorum. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🤲🙂
incigul Papatya8698 En son 35+5 te kontrole gittim kilosu 2200 kg dedi doktor. Protein ağırlıklı beslen dedi. İnşallah kilo aldırırım biraz daha
1oglanannesi incigul amin canim amin sende daha az kalmiş douma ben çok sabırsızım bide her şeyini alınca insan daha çok sabırsızlanıyo 😅
incigul 1oglanannesi Bende çok sabırsızlandım canım lakin bi arkadaş dedi ki "“ Bebeğimiz ne kadar daha anne karnında kalırsa o kadar daha çabuk gelişimini tamamlar. Bırakın dursun akciğer gelişimini tamamlasın kilo alsın gelişsin büyüsün dedi ”" Banada mantıklı geldi. Şimdi her ağrım olduğunda konuşuyorum onunla daha dur annem daha erken az daha sabret diyorum 😅😅😅
incigul Kiwitoveannesi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🤲
mavilibisey incigul bel ağrısı, sırt ağrısı. Ne ayakta durabiliyorum, ne yatabiliyorum. 4 kilo aldım ama nefes alamıyorum, patlayacak gibi hissediyorum özellikle geceleri.