yeni-annelik Gkce27 ilk önce kadın doğuma muayene olup onların perinatolojiye kayıt açması gerekiyormuş galiba sizde mi öyle yaptınız bende o yüzden mi gözükmüyor acaba
Gkce27 yeni-annelik evett kadın doğum doktoru yönlendirmesi lazım yeşil alan açtıktan sonra alabilirsiniz
Mrvcey yeni-annelik Fiyatı şu an 3500 ya da 3700 olmalı, arayıp sorabilirsiniz fiyat bilgisi veriyorlar.
Mrvcey B__28 Ben bizzat kendim gittim ve dediğim gibi çok memnun kaldım. Olumsuz yorumlar hakkında bir bilgim yok maalesef.
B__28 Mrvcey Senden sonra aradım randevu almak için hüzel konuştu doktor bakalım gidicem bende kan istiyo demişsin ayrı yeten mi istiyo kanı oda ücretlimi
momsbaby22 yeni-annelik ben 2550 ye yaptırmıştım yüzünü çok güzel gösterdi bize tğm görüntüleri whatsapptan attı yüzünü organlarını vs ve güler yüzlü çok tatlı biriydi araştırdığımda çoğu yer 3000 ve üzeri demişti bir de fiyat olarak ya da radyoloji uzmanlarıydı ben perinatoloji tercih ettim memnun da kaldım
Alyami yeni-annelik Bağcılar Şafak Hastanesinde 1500 tlye yaptırdım. Dr. Ahmet Can Şener memnun kaldım
Nurgnctrk Ben çapada yaptırdım öğretim üyesi olarak randevu aldım Tuba hanım adına ücretli olarak.Şiddetle tavsiye ederim çok fazla ilgili ve tecrübelerine inandığım bir doktordu araştırın derim
EsraBaykara Nurgnctrk ben de pazartesi gideceğim ona, kaç dk sürdü? Renkli görüntü de verdi mi acaba?
yeni-annelik Nurgnctrk bende tuğba hanımdan randevu aldım sizin nasıl geçti ve ne kadar sürdü bir de ne kadar ödediniz
Nurgnctrk yeni-annelik EsraBaykara Beni 3 kere ultrasona aldı bebeğimin kalbini tam istediği gibi göremediği için 1 er saat arayla neyse ki çok şükür bir problem olmadı. Yarım saati geçiyor muayenesi. 1200 tl ödedim 3 hafta önce. Ama ekranda şöyle böyle diye göstermiyor. Sadece anlatıyor şurasına bakıyorum buraya bakıyorum gibilerden
EsraBaykara yeni-annelik ist tıp fakültesi çapa’da öğretim görevlisi bölümünde detaylı ultrason yapan bir doktor var.(tuğba saraç sivrikoz) Tavsiye üzerine aldım randevu ben de. 1250₺ dediler aradığımda. Pazartesi randevum ama 2 hafta falan önce almıştım. Özeller 3500₺ den başlıyor. Özel soruyorsanız prof dr ali gedikbaşı var. 2 sene önce medicalpark hastanesindeydi ayrılıp klinik açtı fulyada. Nakit 3500 kart-havala 4000₺ https://itfrandevu.istanbul.edu.tr/Home/Index2/
yeni-annelik EsraBaykara çok teşekkür ederim fiyatı özellere göre daha uygunmuş siz kimin tavsiyesiyle aldınız giden kişi memnun muymuş 2 nisanda randevu oluşturulabiliyor ama ben daha 20. Haftama girmemiş oluyorum sürekli takip edeceğim inşallah 20. Haftama yakın bulabilirim 🙏🏻
yeni-annelik EsraBaykara canım sen detaylı ultrason için gittin mi çapaya gittiysen nasıl geçti bende tuğba saraç sivrikoza randevu aldım bir de gittiysen ne kadar ücret aldılar
Emine-baby Merhaba, Medipol hastanesi esenler şubesinde Erol aslan 18 haftalık hamileyim takipli hastasıyım 2700 tl ücreti var Kontroller yaklaşık 45 dk sürüyo Bebeğin full bütün organlarına bakıyor Aklınızda soru işareti kalmıyo
Sena25_ Emine-baby ne zaman gittiniz acaba ben 8nisana randevu aldım bana 3.700 demişlerdi acaba ben mi yanlış hatırlıyorum 🤔🤔