yeni-annelik Merhaba hanımlar 20. Haftamda perinatolojide detaylı ultrasona girmek istiyorum devlette randevu bulamıyorum bu yüzden İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz uygun fiyatlı bakan doktor var mı paylaşırsanız çok sevinirim
Aymirac yeni-annelik yaa ben de bu haftaiçi kadın doğuma gidicem perinotoloji için randevu bulunmuyormu devletten
Dilara287 yeni-annelik Anadolu yakası Bağdat caddesinde fetus diye bi yer var perinatalog 2 tane doktor hizmet veriyor tavsiye üzerine ikili teste gitmiştim en uygun bulduğum yer orasıydı. Arayıp fiyat alabilirsin. Kan testi de veriyorsun bu arada burada ikisi dahil fiyat veriyor bazı yerler ayırmışlar kan testinden de ayrı ücret alıyorlar bilgin olsun.
momsbaby22 yeni-annelik prof dr aytül çorbacıoğlu çok memnun kaldım fiyatı da iyi doktorum bile nerden buldun çok iyidir diye sordu
Ebruarss yeni-annelik devlette benim gittiğim çok memnun olduğum doktorum Miraç Özalp kesinlikle memnun kalırsınız o kadar iyi ki özel gibi nuayene ediyor ve çok detaylı bakıyor şişli Cemil Taşçıoğlu şehir hastanesindr
yeni-annelik Aymirac ben haftalardır deniyorum ama bulamadım maalesef ki sabah 10 gibi bakın diyorlar ama ben erken uyanamadığım için kaçırıyorum o da çok çabuk bitiyormuş zaten bende 20. Haftama kadar alamazsam eğer özele gitmeyi düşünüyorum o yüzden burdaki hanımlardan öneri bekliyorum
yeni-annelik Dilara287 ben ikili test yaptırdım onun için aramıyorum hatta nipt testi bile yaptırdım sadece 20. Haftada bebeğime detaylı bakabilecek perinatolog arayışındayım siz sadece ikili test için mi gittiniz yoksa detaylı ultrason da yaptırdınız mı
Dilara287 yeni-annelik perinatoloji zaten riskli gebelik bölümü sadece ikili test ya da detaylı ultrason değildir. Riskli devam eden tüm gebeliklerin takibinin yapılması içinde aynı zamanda. Yapıyorlardır diye düşünüyorum yani.
Mrvcey Bağdat caddesinde Mehmet Uludoğan var şiddetle tavsiye ederim harika bir hekim, aşırı rahatlatıcı tavrı üslubu ve ilgisi var. İşinde ehil bir kimse
B__28 Mrvcey Onu netteki yorumlarda hiç olumlu yorum yapmamıilar benm doktorumda ona yönlendrdi ama ben pek gitmek istemedim o yorumları grünce
Mrvcey yeni-annelik Fiyatı şu an 3500 ya da 3700 olmalı, arayıp sorabilirsiniz fiyat bilgisi veriyorlar.
momsbaby22 yeni-annelik ben 2550 ye yaptırmıştım yüzünü çok güzel gösterdi bize tğm görüntüleri whatsapptan attı yüzünü organlarını vs ve güler yüzlü çok tatlı biriydi araştırdığımda çoğu yer 3000 ve üzeri demişti bir de fiyat olarak ya da radyoloji uzmanlarıydı ben perinatoloji tercih ettim memnun da kaldım
Burcuneris @Aymirac @yeni-annelik ücretsiz olarak üniversite hastanelerinin sitesine girin orada bulunuyor çapanın cerrahpaşanın falan. Onun dışında Erol Arslan var ben çok memnun kaldım şubat ayında 3.700 fiyatı vardı esenler medipol de. https://randevu.iuc.edu.tr/home Bu link cerrahpaşanın mesela buradan alabilirsiniz
yeni-annelik Burcuneris ben cerrahpaşaya girdim ama 4 bölüm çıkıyor kadın doğum hastalıklarında 2 si kadın hastalıkları polikliniği 3. sü gebe polikliniği 4. sü de jinekolojik onkoloji hiçbirinde perinatoloji yazmıyor
Gkce27 yeni-annelik perinatolojiyi kadın hastalıklarından ayırmışlar o ayrı çıkıyor bir de öyle deneyin yani kadın hastalıkları yerine perinatolıji seçiyorsunuz. Ben şimdi cerrahpaşaya baktım kadın doğum seçince perinatoloji çıktı ama dolmuş
yeni-annelik Ebruarss detaylı ultrason mu bakıyor perinatoloji doktoru mu kendisi ben çünkü özele gidiyorum benimde doktorum her muayenemde ayrıntılı bakıyor ama 20. Haftamda detaylı ultrason yaptırmak istiyorum her şeyine bakılması için
Ebruarss yeni-annelik detaylı us bakmıyor yoğunluktan, ama incelemesi genel anlamda güzel yatır kaldır.yapmiyor.hastalarini.. çok.cok iyi bir Dr perinatoloji uzmanı
CereenCkr Ben yeni yaptırdım iki hafta oldu 2.800 e Mahmut Güngör e çok memnun kaldım kendisinden çok ilgiliydi Bakırköy de yeri
Mrvcey B__28 Ben bizzat kendim gittim ve dediğim gibi çok memnun kaldım. Olumsuz yorumlar hakkında bir bilgim yok maalesef.