gulsenmstf beybim0 daha çok erkek degilmi 14 için ikinci gebelikde erken hissedilir mis ama 14 de hisseden duymadım ilkinde ben 19 ikincide 16 da hiseetmistim damar atması gbi yasiyomusun hic
lLavinia beybim0 ay bana da Babannem hissediyormusun hissediyormusun 🤣🤣🤣 ya ilk gebeliğim bir de nasıl hissedeyim. Daha çok küçük 20 haftada hissedilir. Bazıları daha erken de hissediyor. Beni de darlıyorlar tek değilsin yani🤭
Newmommyy beybim0 benim annem de 12. Haftada başlamıştı seyirme oluyor mu olması lazım diye🙄 bebeğimi gerçek anlamda hissedene kadar sürekli korkmama neden oldu. 16. Haftada az az hissetmeye başlamıştım ben sakın telaş etmeyin 24 e kadar yolu var hissetmenin😇
Rumeysacelikk46 İlk gebelikte 20 haftaya doğru hissediliyor , kilonuza da bağlı olarak değişiyor ☺️ ben 21 haftada hissetmeye başladım
Evhamlikurabiyeanne 3.gebeligim bu ilk kizimi 17 de hissedip bir daha 19 a kadar hic hissetmemistim simdiki hamileligimde 17 haftanin sonuna dogru hissettim bir kac gündür hissediyorum o da hala belli belirsiz öyle sert tekme falan degil 14 cok erken hissedilmez yani
Rumeysacelikk46 beybim0 zayıf olduğunuz da daha çabuk hissediliyor ama bu 18 17 gafta gibi 14 çok erken ☺️ ben kilolu gebe kaldığım için 21 hissetmeyeceğim başladım oda çok az şuan 26 dayım daha net ve düzenli hissediyorum ☺️
emirtimr1 beybim0 askım senin ilk gebeliğinse zayıf kilolu fark etmiyor 20/22 haftada net hissedersin eski kafalar her hareketlenmeyi bebek sanıyorlar işte belki onunki gaz bağırsaktı😂😂
Hcygllllll 16+4 te hissettim her bebeğe göre değişiyor bu durum sorun ya da endişe edilecek bir şey değil. 24 haftaya kadar hissetmeyenler var. 9 ay boyunca sadece üç dört kez hisseden bile var takilmayin hiç 🥰