lena1234 Kızlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum djjdjd ama bazen elimi koyduğunda bebeğin kalbini hissediyorum sankifjndnd nolur evet olur diyin
miniiiikfasulye lena1234 Bende iki defa his ettim kalp atışı gibi ama göbeğim atıyor gibi his ettim ikinci gebelik kayınvalideme sorduğumda his edilir dedi kalp atışı bilmiyorum
biranne__ lena1234 elinizle kalp hissedemezsiniz bu imkansız gazdır o bu haftalarda hareket içinde çok erken çünkü ama ikinci gebelikse hareket de olabilir kalp olamaz
BARUTCU06 lena1234 Yok canım kendi nabzindır o bebeği ilk 21-23 haftada hissedersin eğer 2. Bebeğin ise en erken 16. Haftada :)
lena1234 miniiiikfasulye bazen yukarı doğru geldiğinde sanki bana da öyle geliyor olabilir ama sanki hissediyorum kendime de bakıyorum aynı atmıyor
Mesen Kalp atışı mi bilmem ama seyirme gibi tık tık bende hissetmiştim o zamanlar gece yattığımda genelde ama herkes hissedilmez o zamanlar dedi şuan 17+6 haftalık yine hissediyorum yine mi yanılıyorum
lena1234 biranne__ fetal doppler almıştım tam onu duyduğum herde duyduğumdan bana öyle geldi dmeek ki