mrsckmkc Kızlar 30+2yiz ve isim konusunda hâlâ çok kararsızım. Bu aralar Mahur ismi kulağıma hoş geliyor. Sizce nasıl bir isim? Bu isimde tanıdığınız var mı? Varsa karakteri vs nasıl oluyor acaba bu isme sahip olanların?
MrsMommyy1 mrsckmkc mahrur mahrum çağrıştırıyor hoş değil çağrışımları ama Mahir ismi çok hoş ona yakın düşünürseniz erkekse :) veya Mahide ismi kıza
EceAtak mrsckmkc mahur ismini ilk kez duydum ama daha güzel isimler var ileride kızınızla çok dalga geçilebilir bi isim benim fikrimce
Aseliimmm mrsckmkc siz beğenmişsiniz ama benim fikrimce pek hoş değil isim fonetik olarak başka isimler araştırabilirsiniz bence nacizane 🌸
biranne__ mrsckmkc Türk musikisinde rast perdesinde karar kılan bir makam. Olarak geçiyor anlamı ne bilim tuhaf geldi hoşlanmadım
btytgy Ahmet kayanın şarkısı geldi aklıma benim “o mahur beste çalar müjganla biz ağlaşırız” ama isim olarak ilk kez duydum biraz erkek ismini çağrıştırıyor sanki
tazeanne23 mrsckmkc başka hangi isimler var listenizde? ve soyadınız nedir belki uyumlu güzel bir isim bulabiliriz