Nurkrkc17 Elif_49 evet bende yarın öğlen 1 de gideceğim nasipse 18 haftalık olduk siz kaç haftalıksınız 😇
Elif_49 @Ruzruz- bizede bakar mısınız 🙂 Yarın Allah izin verirse ogrenicem de yinede tahmin istiyorum heyecanlıyım 🥰
ZeynepDuru17 Ben tahminde bulunuyorum kızlar profilimde var bide ben paylaştım resim tahminde bulunursanz sevinirim☺️
ZeynepDuru17 Elif_49 göremedim vala başkasınin kine yorum yaptıysam yada keseye bebeğe göre dediysem olabilir canım kız dediğimi bile hatırlamıyorum tobe yarabbim 🤣🤣☺️
ZeynepDuru17 Elif_49 şimdi gördüm kafası erkek bebek gibi ama kese kız gibi o yüzden demişim canım biraz daha net olması lazım ☺️
Elif_49 @ZeynepDuru17 anladım sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı güzel bir evlat olsun inşallah hepimizin 🥰 teşekkür ederim inşallah Öğrenirsem yarın yazarım size
ZeynepDuru17 Elif_49 beklerim canım amin inşallah cümlemizin yarabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim tek temennimiz o rica ederim canım ne demek 🥰
Elif_49 @AYSuNm yeni ultrason kagidim 🌸 En üstte bakar mısınız 🙂 henüz netleşmedi 14 haftalık öyle bir tahmin sadece