Hafizenur Taha galiba bende nezahat hanıma gidicem kendimde bi deniyim.pazartesi günü zeynep hanım ameliyattaymış çünkü
Hafizenur Enis bey nezahat hanım ve zeynep hanım arasında seçim yapmalıyım bakalım artık hangisi hayırlısıysa o olsun diyelim 😇 Enis bey biraz yaşlı ve bay olduğu için tereddüt ediyorum açıkcası 🤗
SevgiCinar Hafizenur enis beyden de bi arkadaşım sıkıntı yaşamıştı hatırlıyorum . Yine de benim en iyi duyduğum nezahat hanım bu üçlüden . Ama hangisi hayırlısı ise o olsun canım
Selinner Taha özel karataş hastanesi aysel zabıt taşer çok iyi bi doktor tavsiye ederim. Çok doktor değiştirdim onun kadar tatlı dilli ve cana yakın bir doktor görmedim
Azer Selinner Selinner bu doktoru adı baya ünlü ama kuzenimde ona gitti Doğum yaptı çok memnun kalmıştı
Selinner gayecee ben o aylin yüzünde 5 aylık bebeğimi düşürdüm kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye çok despot bir kadın
SevgiCinar Selinner Benim de arkadaşım 9 ay Aylin hanıma gitti son gittiğinde doğumu erken olsun diye bi farklı müdahale olmuş anlattığına göre ve suyu gelir gelmez mecbur devlette doğurd ve çok üzgündü