UykusuzAnne EcKara Muayene değişmemiş o zaman doğum 500 tl artmış. Artsın napalım başa gelen çekilir 🙈
Melisuz hemsiregebe tabi daha gencsiniz ama okadar da küçük değilsin korktum bende bir an çocuk gelınler varya cok uzuluyorum
EcKara Elvn canm yazdım az önce etiketleyememişim seni, aysel hanımı öneririm ki ben doğum koçuyla da görüşüyorum uyuşmayan hiç birşey yok çok sevdm aysel hanımı
Minigimgeliyor Azer benim kaç arkadaşım medicalde doğum yaptı çok memnunlar sen de kesinlikle orda yap dediler. Bi tanesi 3 ay önce bi tanesi 1buçuk biri 2 sene önce
Azer Minigimgeliyor ay bilemedim seninde yakınların yapmış tabi baksana kaç kişi..anestezi yi sordun mu canım o nasılmış
vanilya35 6 haftalık gebeyken ata sağlığa gittim muayene için kese görünüyordu ama içinde bebek yok muhtemelen boş gebelik dedi dr. O an yaşadıklarımı bir Allah bir ben bilirim 1 hafta daha bekleyip Dr. volkan dedeye gittim. Ve 6. haftada bebeğin henüz görünmemesinin çok normal olduğunu söyleyip ultrasona aldı beni ve minik mucizemi kalp atışıyla birlikte gördük çok şükür😊 diyeceğim o ki lütfen gereksiz üzmeyin kendinizi 5-6 hafta bebeğin görünmesi için çok erken birazcık sabır 🍀
EcKara Taha çoook. İnanılmaz pozitif o yoğunluğuna rağmen. Dinliyor inceliyor tatlı dilli konuşuyor. Ben son randevulu hastasıydım 2 doğuma gidip geldi daha 9 sezeryaba girecekti yine de iyi enerji verebildi
mdn9o Ben de normalde İstanbul’da yaşıyorum. Ama Doğumu ailemin yanında izmirde yapacağım. Medicalparkta Zekeriya Güner bey. Çok memnunum
Minigimgeliyor Azer sormadım canım ama sorayım. Hiç kötü bişey duymayınca aklıma gelmedi sormak. Doktorları da Volkan Bey di. Ben de ona gidiyorum. Doğumda çok ilgileniyomuş çok rahatlatıyomuş kendini çok özel hissediyosun dediler. Zaten normalde de öyle.
UykusuzAnne saka36 2019 fiyatıdır biz 2018 'de sormuştuk güncel fiyatı henüz öğrenmedik ama 2800 de iyi yine
Selennnnn Selam 👋 medicalpark mehmet bal kesinlikle tavsiye ederim mükemmel doktor 👍 ben 32 haftalığım gebelik önceside takiplerim mehmet beydeydi ve tüm çevrem ona gidiyor 🙏
SevgiCinar Ben de Alsancak’taki Sümeyra Tatar hanıma gidiyorumm. Hamile kalmadan öncede gidiyordum. Çok ilgili bir doktor tavsiye ediyorum
SevgiCinar SevgiCinar Taha özel muayenesi. 200tl. İki defa çağırdığı vakitlerde ücret almadı. Süreci Kolaylaştıran hoş bir doktor