alinci01 Mucizemiz4735 canım korkmana gerek yok,benimde ara ara olan belirtilerim kayboluyor.Hamilelik boyunca hergün belirti yaşayacaksın diye bir durum yok.Kanaman yoksa korkma
Smiley87 Mucizemiz4735 ne güzel işte keyfini çıkar hamileliğin 🤗 korkma canım hiç ama hiç belirtisi olmadan hamileliği geçiren o kadar kişi var ki. 16 haftadan sonra hareketleri hissetmeye başlanıyor , o zaman içir rahat ediyor insanın tabi 😬👶🏻
Mucizemiz4735 Brnyrk kasık ağrısı karın ağrısı oluyormuş bu haftada benim yok hiç ilk gebeliğim daha önce kaybım olduğu için biraz tedirginleşiyorum
esractn Bende hep aynı korkuları yasiyorum 12+3 olduk. Ilk bebegiminde kalbi durduğu icin bisey hissetmeyince korkmaya başlıyorum. Ama telâşlanmayalım yinede bu zamnda belirtiler azalırmış kötüyü dusunmemeye çalış. Yarın kontrolümüz var iple çekiyorum yarını doktorum kalp atışlarını duyabilmesi için
Tupbebekannesi Ara ara kendini hamile gibi hissetmeyebiliyorsun hareketlerini hissedene kadar çok öyle hissedip acile gitmisligim var 😄😄korkma
Mucizemiz4735 Karın ağrısı kasık ağrıları oluyormuş bu haftada yok benim Bide bebeğin hareketlerini hissetmem için erken mi
esractn Mucizemiz4735 bi nedeni yok 3 kere ayni sekilde olursa araştırılıyormuş. 8.haftada durdu 11.haftada kontrole gittiğimde fark edildi
Mucizemiz4735 esractn anladım allah yaşattırmasın o acıyı bir daha inşallaH bu defa sağlıklıca kucağına almayı rabbim nasib etsin