Betusperi Anneler, Tabii ki herkes için gerekli/ ihtiyaç kavramı değişir ama yine de alıp memnun kaldığımız şeyleri burada paylaşalım mı?
busduuk1914 Betusperi nebülizatör 😂 doğmadan ben kullandım hastalanınca mükemmel biseymis. Eşime de kullandım öksürüklerimizi kesti resmen 😂
Betusperi Mesela benim 2. Hamileliğim ilk hamileliğimde göğüs ucum aşırı kötü oldu kanadı, yara oldu sürekli. Bu hamileliğimde bunu göze alamadığım için göğüs kalkanı aldım. İyi geleceğini düşünüyorum kullanan var mı?
gmzeatsvr Betusperi ben ilk bebeğimde ayva çekirdeğini suda bekletip jel olunca sürüyordum hem doğal hem etkili bazen ısırıyordu acıyınca hemen sürüyordum anında kesiyordu acısını pnun dışında hiç bir şey kullanmadım .
Betusperi nih ilk hamileliğimde sadece göğüs ucu kremi ve sürekli göğüs pedi kullandım. Sanırım göğüs pedi beni mafetti
Betusperi nih doktorlar reflü olmayan çocuğun yatırılmasını doğru bulmuyor diye okumuştum bir yerde doğru mudur acaba
nih Betusperi Kesinlikle kalkan kullanın. Bir şey değmediğinde işe yarıyor o kremler. Ben de en başta almamıştım iyileşemiyordu bir türlü sürekli temas olduğu için
nih Betusperi reflüsü yok bebeğimin ama genel olarak bebeklerin beslenme sonrası 45 derece açılı yatakta yatırılması öneriliyor ve her bebek reflüsü olmasa da fazla sütü vs kusuyor. bu yatak sayesinde en azından boğulma riski vs daha azalıyor